Parça parça siz toplasanız nelere bakarsınuz yazma ihtimaliniz var mıKeyfin bilir hocam bu bütçeyle Oem paket alınmaz onu söyleyeyim de Kendin toplayacaksan topla Abartı bir şey değişmezde
Ama ztn 2nci el alırsan kesinlikle 2 3 kat güçlü olacak toplayacaklarından ayrıca Ztn ürün alırken adamlardan testlerini isteyeceğiz ürünlerin sağlamlığı için
2nci el mi ? 0 Farklı sitelerden alıcam ne önerirsiniz kafasında mı ?Parça parça siz toplasanız nelere bakarsınuz yazma ihtimaliniz var mı
Önerilere açığım gönderirseniz iyi olur41-42k da mı çıkmaz
ddr4 sistem veya parçalar aşırı iyi fiyat olmadıkça sıfır alınmaz, şuan 7500f 5060 ddr5 sistemler 40k civarına maalesef yok. B580 7500f sistem de baktım o da yok bunun da ederi 32-35tir. Kampanya durumunda bu fiyatlara sistemler gelebilir üstte arkadaşın attığı dışında fiyatını hak edecek sistem yok şu anda o da 42kya geliyor anakart giriş seviyesi ve kasa-psu da HAWK ne kadar kaliteli hiç bilmiyorum türkiye pc piyasasında yeni henüz hawk. demem o ki güzel fiyat bulana kadar beklepiyasada ki ekrankartı fiyatlarına göre iyi değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Max 40
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Birde ddr4 mü 5 mi karar veremedim
2. Ellere göz gezdiricem temizini bulursam alırım2nci el mi ? 0 Farklı sitelerden alıcam ne önerirsiniz kafasında mı ?
ben olsam düzgün 5060 sistem beklerdim bekleme şansın yoksa da en kötü bunu al
![]()
Holiday - RTX5060
AMD Ryzen 5 7500F ve Palit RTX 5060 8GB ekran kartlı OEM paket; 16GB DDR5 RAM, 500GB NVMe SSD ve 650W 80+ Bronze kasa ile 1080p oyunlarda yüksek FPS, hızlı yükleme ve stabil performans sunar.www.gamegaraj.com
kasa güzelde psu nasıl bundaben olsam düzgün 5060 sistem beklerdim bekleme şansın yoksa da en kötü bunu al
![]()
Holiday - RTX5060
AMD Ryzen 5 7500F ve Palit RTX 5060 8GB ekran kartlı OEM paket; 16GB DDR5 RAM, 500GB NVMe SSD ve 650W 80+ Bronze kasa ile 1080p oyunlarda yüksek FPS, hızlı yükleme ve stabil performans sunar.www.gamegaraj.com
valla pek iyi bir şey olduğunu sanmıyorum ama idare eder bir süre sonra değiştirilirkasa güzelde psu nasıl bunda
Bana sadece ekrankartı için yardımcı olursan çok sevinirim2nci el mi ? 0 Farklı sitelerden alıcam ne önerirsiniz kafasında mı ?
Rtx 3080 alabilirsin ama tüm testlerini vesaire iste Forumda paylaş yorumlayalım çünkü çok rtx 3080 miningli var malesefBana sadece ekrankartı için yardımcı olursan çok sevinirim
Tamadır teşekkür ederimRtx 3080 alabilirsin ama tüm testlerini vesaire iste Forumda paylaş yorumlayalım çünkü çok rtx 3080 miningli var malesef