🔥İndirim Pazarama'da 500/200 TL İndirim Kodu (Telefon Onaysız ,Yeni Hesap Gerekir)

Daha gelmedi hocam yarın gelir muhtemelen o zaman yazarım 500 Liraya her türlü iş görür gibi geliyor bana
ya aslında kafayı kırıp 1500e asiahorse fan hub var çok güzel fakat karasız kaldım almakta napsam bilemedim oda fena bişey

premium var diye nasıl 200 geliyor anlamadım,
bende pre var, 200tl selam200den geliyor %50 500e kadarda gelecek vodafone dan 5lt aycicek yagını 1475-200-500 ile 775e denk getirdim bu kadar düsürebildim premium almadım pazaramadan...
PLUS200 Selam200 iki adet olarak var şuan hesaplarımda

Plus200 premium ilk alışverişte kullandırıyor.Birde aynı anda 2 kupon kullanılmıyor sanırım

konuya neden hit atıp ısıtıp ısıtıp getiriyorsunuz ?
Seni neden ilgilendiriyor bu durum? Yine de sormuşsun, cevap vereyim: Başka insanlar da yararlansın diye, başka özel bir sebebi yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende almayı düşünüyorumda acaba iş görür mü onu merak ediyorum.
Bugün geldi, kurdum kasaya, gayet iyi bence fiyatına göre. 12 tane ışık rengi var, 10 tane fan bağlayabiliyorsun kontrolcüye. Kontrolcü de malzeme kalitesi olarak gayet kaliteli hissettiriyor, onda da RGB var ve kasayla uyumlu oluyor. Ben tavsiye ederim kesinlikle. 480 liraya üzmez, boşuna 1000-1500 liraya markalı ARGB kontrolcülere vermeye gerek yok hocam

Seni neden ilgilendiriyor bu durum? Yine de sormuşsun, cevap vereyim: Başka insanlar da yararlansın diye, başka özel bir sebebi yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugün geldi, kurdum kasaya, gayet iyi bence fiyatına göre. 12 tane ışık rengi var, 10 tane fan bağlayabiliyorsun kontrolcüye. Kontrolcü de malzeme kalitesi olarak gayet kaliteli hissettiriyor, onda da RGB var ve kasayla uyumlu oluyor. Ben tavsiye ederim kesinlikle. 480 liraya üzmez, boşuna 1000-1500 liraya markalı ARGB kontrolcülere vermeye gerek yok hocam
bu kontrolcüyü hangi satıcıdan almıştınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,402
Üyeler
200,376
Son üye
hayatsızbilgisayarcı

Geri