1 Milyon 175 Bin TL'ye 1.6 Multijet Urban Egea Almak Mantıklımı?

Reaksiyon skoru
61
Herkese selamlar. Çok yakın arkadaşım arabasını satıyor, henüz araç ilana koyulmadı. '22 model, 70 binde; araç hatasız, Tramer yok. Dış kozmetik olarak ufak tefek birkaç gamze dışında temiz. Kendim de arabaya fazlaca bindim, alındığından beri aktif olarak fazlaca kullanma fırsatımda oldu. Araca bir kaç şeyde kendisi ekledi, ses sistemi vb şeyler gibi aracı sıfır aldılar zaten. Aile aracı olarak bakıyoruz, 5 kişilik bir aile binecek. Bütçeme tam uyuyor; 1.100.000 TL'yi arkadaşıma verip geri kalanını sonra istediğim zaman ödememi kendisi de kabul etti. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Düzeltme: Aracın tüm bakımları zamanı zamanına yapıldı.

Herkese selamlar. Çok yakın arkadaşım arabasını satıyor, henüz araç ilana koyulmadı. '22 model, 70 binde; araç hatasız, Tramer yok. Dış kozmetik olarak ufak tefek birkaç gamze dışında temiz. Kendim de arabaya fazlaca bindim, alındığından beri aktif olarak fazlaca kullanma fırsatımda oldu. Araca bir kaç şeyde kendisi ekledi, ses sistemi vb şeyler gibi aracı sıfır aldılar zaten. Aile aracı olarak bakıyoruz, 5 kişilik bir aile binecek. Bütçeme tam uyuyor; 1.100.000 TL'yi arkadaşıma verip geri kalanını sonra istediğim zaman ödememi kendisi de kabul etti. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Güzel fiyat hocam bence.
O fiyalara millet 10 yıllık japon falan satıyor.
Daha Yeni ve crossover istiyorsanız başka alternatif yok gibi.
1.6 motor da çok iyi diye biliyorum.
Arkadaşım tonale bakıyordu ondan biliyorum.

Alınırda biraz daha pazarlık yapmak lazım. Bu paralara honda city clio falan geliyo yani 1.6 egea mantıklı

Hocam şahsi fikrim, üzerine 100 daha ekleyip hatasız cross almanız yönünde

etorq almak daha iyi olmaz mı paketten bağımsız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

otomatik şanzımanı daha sorunsuz

1.6 güzel araba ama masraflarını üstlenmeden satmanızı tavsiye ederim. Youtuber bir arkadaş var andçetin diye güzel yorumları var araba hakkında 1.6 egea hakkında yorumunu dinlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.

Selamlar hocam, ben de şirket aracı olarak Fiat Egea 2022 1.6 dizel otomatik vites olan modelini kullanıyorum. Arabayı yaklaşık 50 binde aldım, şu an 123 binde. Bu modellerde karşılaştığım tek sorun olarak dizel partikül problemi yaşanıyor. O da uzun yolda ara ara 3000 devirde 20 dakika sürünce çözümleniyor. Aracı full klima açık ve biraz da agresif sürmeme rağmen 5.5-6.5 litre arasında tüketim sağlıyor. Yakıtından menzilinden ve sunduğu yeterli özelliklerinden memnunum. Şirket ve aile aracı olarak kullanıma bence uygun. Masrafsız, hızlı satılabilir ve atik. Bu arada 1.6 egea'lar tam canavar. Yokuşta vites yükselerek çıkıyor, öyle bir şey yani. Şimdiden hayırlı olsun.

Piyasası yok ha motor şanzıman olarak güzel

Hocam şahsi fikrim, üzerine 100 daha ekleyip hatasız cross almanız yönünde
Normal bütçem 1m 1.100 aşılmış halim o 50 binide sonra ödeyeceğim yinede arkadaşımdan pazarlık isteyeceğim tabi.

e torq da güzel bir alternatif ancak piyasası yok ben satacağım zamanda elimden hızlı çıkarmak istiyorum çok uzun süre kullanmayacağım bahsettiğim egeayı.

Selamlar hocam, ben de şirket aracı olarak Fiat Egea 2022 1.6 dizel otomatik vites olan modelini kullanıyorum. Arabayı yaklaşık 50 binde aldım, şu an 123 binde. Bu modellerde karşılaştığım tek sorun olarak dizel partikül problemi yaşanıyor. O da uzun yolda ara ara 3000 devirde 20 dakika sürünce çözümleniyor. Aracı full klima açık ve biraz da agresif sürmeme rağmen 5.5-6.5 litre arasında tüketim sağlıyor. Yakıtından menzilinden ve sunduğu yeterli özelliklerinden memnunum. Şirket ve aile aracı olarak kullanıma bence uygun. Masrafsız, hızlı satılabilir ve atik. Bu arada 1.6 egea'lar tam canavar. Yokuşta vites yükselerek çıkıyor, öyle bir şey yani. Şimdiden hayırlı olsun.
Güzel yorumunuz beni almak için dahada iştahlandırdı hocam😄 partikül sorununu bende duydum arkadaşımdan biraz daha pazarlık dileyip fiyatı dahada düşürmeyi deneyeceğim.

1.6 güzel araba ama masraflarını üstlenmeden satmanızı tavsiye ederim. Youtuber bir arkadaş var andçetin diye güzel yorumları var araba hakkında 1.6 egea hakkında yorumunu dinlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
Yorumunuz için teşekkürler hocam izleyeceğim.

Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim gerekli pazarlığı yapmaya çalışacağım olduğu kadar olamadığı kader hayırlısı neyse o olsun diyelim. Başka ilanlarıda kovalamaya devam ediyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
1100 e versin bence çokta düşük bir rakam değil zaten 75 bin sonradan vericem nedir abi :cautious:

Bence lounge paketten aşağısına bakmayın hocam kadran multimedya vs değişiyor çünkü cok fark var.

Ben kendime Egea cross alacakken kullanımdan dolayı Honda city tercih ettim. Sende kullanımına göre tercihini yap.
Dizel araç şehir içi pek iyi olmuyor özellikle trafikte motorun ömrü daha çabuk azalıyor ama çok iyi performans veriyor özellikle 1.6 egea lar baya iyi. Adblue gibi bir bela var ilerleyen yıllarda illaki sorun çıkarıyor. Birde dpf ve partikül filtresi olayı can sıkıyor.
Otomatik değilse o fiyat fazla ki otomatik değilse zaten alma satışı gitgide zorlaşıyor manuellerin.
Urban paket tam ideal çünkü lounge ve üstünde gösterge ekranı çatlama sorunu var etrafımda yaşayan oldu. Ne kadar özellik o kadar arıza aslında. Urban bence en dengelisi.
Araç sedan sanırım baya büyük bir bagaj ve geniş arka diz mesafesi var çok rahat edersin ama uzun yolculukta bir yerden sonra koltuk yoruyor. Cross daha konforlu o konuda.
Aracı tanıdığından alması iyi ama sen yinede ekspere falan sok ne olur ne olmaz başın ağrımasın.
Eğer sürekli trafikte kullanacaksan ve uzun süre Araç değiştirmeyi düşünmüyorsan City bakmanı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,850
Üyeler
200,529
Son üye
mehmet.123

Geri