- Reaksiyon skoru
- 2,732
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bedelli Askerlik Mi Yaptın LaGeriye bisi kalmıyor zatenbu fiyata renk, panel kalitesi bekleme
Bedelli Askerlik Mi Yaptın LaGeriye bisi kalmıyor zatenbu fiyata renk, panel kalitesi bekleme
EvetBedelli Askerlik Mi Yaptın La![]()
Bedel Ödendi He
Aynen kral 280kBedel Ödendi He![]()
Hg ustam alınır mı? ne diyosunGeriye bisi kalmıyor zatenbu fiyata renk, panel kalitesi bekleme
Hoş bulduk fırsat ürünü olmadığı sürece ben James Donkey tercih etmiyorum. Bu monitörün incelemesini görmedimHg ustam alınır mı? ne diyosun
Şuan incehedapta indirimimde vardı 3499 a sipariş ettim fırsat fiyatmı senceHoş bulduk fırsat ürünü olmadığı sürece ben James Donkey tercih etmiyorum. Bu monitörün incelemesini görmedim
240hz ve IPS olan değil mi? Bence edeşrne almışsın. Ölü piksel yorumları var, ayrıca renk-parlaklık vs açısından pek bir beklentim yok. Pek fırsat gibi gelmedi açıkçası. Benim görüşüm şu; ürün belli bir kalite olsun ondan sonra fiyat uygun olur tamam. Sallıyorum sen bana 250nit 800:1 kontrast oranı sunan %100srgb bile olmayan bir ekran verdikten sonra çok uygun olsa da tercih etmem. 3k falan belki yani öyle söyleyeyim. 4-4.5k ya 200hz düzgün bir model alırım daha iyi. 40hz seni çok yukarıya taşımaz zaten. Monitör fiyattan kısılacak bir parça değil bana göre. Ekranı göremedikten sonra, ekranın her yerinde parıltı olduktan sonra, renkler soluk olduktan sonra gerisi boş. Ama umarım James Donkey in bu modeli böyle değildir.Şuan incehedapta indirimimde vardı 3499 a sipariş ettim fırsat fiyatmı sence
Panel hakkında böyle bi tazı var indrim kaplanı paylaşmış bu panrlse eger iyi mi?240hz ve IPS olan değil mi? Bence edeşrne almışsın. Ölü piksel yorumları var, ayrıca renk-parlaklık vs açısından pek bir beklentim yok. Pek fırsat gibi gelmedi açıkçası. Benim görüşüm şu; ürün belli bir kalite olsun ondan sonra fiyat uygun olur tamam. Sallıyorum sen bana 250nit 800:1 kontrast oranı sunan %100srgb bile olmayan bir ekran verdikten sonra çok uygun olsa da tercih etmem. 3k falan belki yani öyle söyleyeyim. 4-4.5k ya 200hz düzgün bir model alırım daha iyi. 40hz seni çok yukarıya taşımaz zaten. Monitör fiyattan kısılacak bir parça değil bana göre. Ekranı göremedikten sonra, ekranın her yerinde parıltı olduktan sonra, renkler soluk olduktan sonra gerisi boş. Ama umarım James Donkey in bu modeli böyle değildir.
HKC alt seviye panel üreticilerinden birisi. Hkc monitör alırım zira tecrübeleri, argeleri vs var kullanacakları arka aydınlatmaya, piksel overdrive optimizasyonuna, kalite kontrolüne vs güvenirim. Ancak James Donkey bu konularda berbat bir marka. Kullanılan panel standart 6 coflu asi tft panel. Bir olayı yok. Asus, MSI, Aoc, Gigabyte gibi markalar iyi ürünlerinde hatta ortalama altı ürünlerinde bile BOE, AUO, TCL gibi markaları tercih ediyor, HKC çok nadir kullanılıyor. Hkc bilgisini paylaşmaları almak için bir sebep sağlamıyor maalesef. MSI alt segment ürünlerinde nadiren tercih ettiklerini gördüm. Onun dışında hkc panel üreticisi olmasına rağmen pek kullanılmıyor. Bahsedilen MSI monitörde kötü bir monitör zaten, oradan anlayabilirsin kaliteyi. Aoc modelin incelemesini görmedim ama giriş seviye olduğu çok belli.Panel hakkında böyle bi tazı var indrim kaplanı paylaşmış bu panrlse eger iyi mi?
İptal edeyim ozaman Teşekkür ederimHKC alt seviye panel üreticilerinden birisi. Hkc monitör alırım zira tecrübeleri, argeleri vs var kullanacakları arka aydınlatmaya, piksel overdrive optimizasyonuna, kalite kontrolüne vs güvenirim. Ancak James Donkey bu konularda berbat bir marka. Kullanılan panel standart 6 coflu asi tft panel. Bir olayı yok. Asus, MSI, Aoc, Gigabyte gibi markalar iyi ürünlerinde hatta ortalama altı ürünlerinde bile BOE, AUO, TCL gibi markaları tercih ediyor, HKC çok nadir kullanılıyor. Hkc bilgisini paylaşmaları almak için bir sebep sağlamıyor maalesef. MSI alt segment ürünlerinde nadiren tercih ettiklerini gördüm. Onun dışında hkc panel üreticisi olmasına rağmen pek kullanılmıyor. Bahsedilen MSI monitörde kötü bir monitör zaten, oradan anlayabilirsin kaliteyi. Aoc modelin incelemesini görmedim ama giriş seviye olduğu çok belli.