Sizce Radeon 6900xt Alınır mı?

matinhoo

80+
Reaksiyon skoru
2
6900xt alınırnı güncel AAA oyunları 3 4 sene uktrada açsın yeterli beni götürürmü tavsiyeleriniz bekliyorum

işlemçiniz nedir ? monıtorunuz nedir ? ikinci elmi alınacak sıfırmı ?

işlemçiniz nedir monıtorunuz nedir ikinci elmi alınacak sıfırmı ?
İşlemci 7500f kullancam 2 kda oynaymayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

işlemçiniz nedir ? monıtorunuz nedir ? ikinci elmi alınacak sıfırmı ?
Kart ilk çıktığı zamanladda 3 ay mining işlemi görmüs daha sonrasında geri paketine kaldırılıp bu zamana kadarsr 0 gibi bekleytilmiş

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kart ilk çıktığı zamanladda 3 ay mining işlemi görmüs daha sonrasında geri paketine kaldırılıp bu zamana kadarsr 0 gibi bekleytilmiş
ne kadar istiyor belki sıfır alternatıf bir ürün almak daha mantıklı olabilir 2k için fazlasıyla yeterli bu arada 4k da bile iş yapan bir kart

6900xt alınırnı güncel AAA oyunları 3 4 sene uktrada açsın yeterli beni götürürmü tavsiyeleriniz bekliyorum
Kaç senelik kart şuanda bile çayır çayır hem sıcak çalışıyor hemde iyi performans veriyor bütçeniz kısıtlı ise alınabilir bakımını vb yaptırıp uzun yıllar kullanmaya devam edersin zaten yapay zeka mantığına düştü üreticiler saf kas gücüyle uğraşmıyorlar bile artık tercih edilebilir temiz bulmaya bak o serinin mining yapılmışı dolu piyasada

Kaç senelik kart şuanda bile çayır çayır hem sıcak çalışıyor hemde iyi performans veriyor bütçeniz kısıtlı ise alınabilir bakımını vb yaptırıp uzun yıllar kullanmaya devam edersin zaten yapay zeka mantığına düştü üreticiler saf kas gücüyle uğraşmıyorlar bile artık tercih edilebilir temiz bulmaya bak o serinin mining yapılmışı dolu piyasada
3 ay mining den bişey olmaz bence tanıdık bi arkadaşa sordum o almıs suanda mutlu bi şekilde kullanıyo

6900xt baba kart, hiç beklemediğim kadar başarılı bir kart, elimde 5080-5070 ve 6900xt var. 5080 i kullanıyorum ama gözüm hep bi 6900xt ye takılıyor. Çok karizmatik bir kart. Nitro+ SE var bende

6900xt baba kart, hiç beklemediğim kadar başarılı bir kart, elimde 5080-5070 ve 6900xt var. 5080 i kullanıyorum ama gözüm hep bi 6900xt ye takılıyor. Çok karizmatik bir kart. Nitro+ SE var bende
Bende o modelden alcam en üst modeliymiş o kartın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,511
Üyeler
199,814
Son üye
Veysel Erkan

Geri