🔥İndirim 🔥İpad Pro 7. Nesil Wi-Fi Nano Texture Cam 2 Tb Son 1 Yılın En Ucuzu 78.499 TL🔥

Rob1n

80+
Reaksiyon skoru
186
Apple ürünlerine zam gelmesine rağmen bu fiyata çekmeleri ilginç. İhtiyacı olan bakabilir. Satıcı resmi Apple satıcısı.

iPad Pro 7. Nesil Wi-Fi Nano Texture Cam 2 TB
IMG_2560.webp

nano texture mat olması kötü değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

onun dışında fiyat süper duruyor

A16 yı kaça okuturum 20 döngü falan 1 yıllık

Bu modelleri satacak kimse kalmamıştır ondan indirim yapmışlardır, pro modellerin ikinci eli de çok kötü, telefon gibi değil, ultra lüks olduğu için alıcı az ve zarar çok.

İpad proları 2 ci el almak baya mantıklı oluyor fiyat avantajı olarak

Ekran koruyucu sandım 78 TL'ye iyiymiş dedim ki bir baktım ipadmiş

Ben de M2 Ipad Pro var satıyorum. Logitech koruma kabı var ek olarak. Tabii kalemi de. Nakit probleminiz yoksa ikinci el şehir içinden görerek almanızı öneririm. Aynı zamanda 5. nesil Ipad air var 256 gb mavi renk. Onu da satmaktayım. Alıp üst modeline geçince köşeye koyduğum cihazlar. Hepsi temizdir. Ek bilgi olarak şunu söyleyim. Hep daha hızlı cihaz olsun diye ipad airden, ipad pro m2 ye geçtim ondan m4 e geçtim ve gördüm ki gerçekten hiçbir fark yok Ipad özelinde. Alabiliyorsanız M serisinin en ucuzundan alabilirsiniz. Cam özellikleri değişebiliyor yeni çıkanlarda ama gerçekten o paraya değmez. Ben bu hataya düştüm. Siz yapmayın. Sevgilerle..

Geri