🔥İndirim Enermax Lıqmaxflo ARGB 360mm 2.999tl

NVIDIAMDINTEL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,580
Gaminggen kargo ücreti var mı bilmiyorum ama yeni düştü fiyatı

Dün 420mm aynı fiyattaydi sanki

ocypus, montech falan alayından daha mantıklı bir soğutucu. kargo olsa da iyi fiyat.

Daha ucuz bile olsa kimsede onu takacak kasa yok
Şahsen ev için 420mm takılacak kasalar ağır render işleri falan yapılmıyorsa çok gereksiz yer kaplıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9950x ya da 270k plus sogutur mu
270k plus çok ısınan bir işlemci, o işlemciyi soğutmak zor. Yani yükte yapacağın işe bağlı 95'e kadar görür. Normal testte 80, 85 arası gider.

Şahsen ev için 420mm takılacak kasalar ağır render işleri falan yapılmıyorsa çok gereksiz yer kaplıyor.

270k plus çok ısınan bir işlemci, o işlemciyi soğutmak zor. Yani yükte yapacağın işe bağlı 95'e kadar görür. Normal testte 80, 85 arası gider.
270k plusı tam gücünde kullanmak için ne almak lazım hocam arctic lf 3 pro soğutur mu

Aktif kullanıyorum çok iyi

Evet soğutur 7800x3d kullanıyorum
memnunmusun işlemcin kaç dereceye kadar çıkıyor almayı düşünüyorum ama parça parça toplarsam sıkıntı çıkar düşüncem var sebepsiz bir şekilde.

memnunmusun işlemcin kaç dereceye kadar çıkıyor almayı düşünüyorum ama parça parça toplarsam sıkıntı çıkar düşüncem var sebepsiz bir şekilde.
Memnun 60 derecelerde takılıyor. Oyun için konuşuyorum. Yedek sıvısı da geliyor. Radyatör standart göre biraz kalın boyutta. Malzeme kalitesi ve kutusu ve içeriği çok güzel. Tavsiye ederim 1yil oldu 0 problem

Çekiyorum 1 tane köşeye hayırlı olsun.

Memnun 60 derecelerde takılıyor. Oyun için konuşuyorum. Yedek sıvısı da geliyor. Radyatör standart göre biraz kalın boyutta. Malzeme kalitesi ve kutusu ve içeriği çok güzel. Tavsiye ederim 1yil oldu 0 problem
9800x3d için almak istiyorum her kasaya hemen hemen uyumlu demi bu 360mm kaldıran kasalara

Geri