🔥İndirim Montech Beyaz Nx400 - CPU Hava Soğutucu 899,00tl

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Dün daha ucuza fsp 6 bakır borulu vardi

bu montechleri amazon kendi satıyordu, ne oldu da farklı satıcıya geçti :kizginpeepo:

Dostum bu beyaz :) Her indirime çok biliyormuş gibi ilk yorumu yazmak için acele etmeden önce biraz mantık çerçevesinde yorum yap. sevgiler <3
Dün daha ucuza 6 borulu olduğunu değiştirmiyor forum burası kendi halimde indirimlere yorum yapıyorum neden alindin

Hocam galiba Tipleme Gaming = Premium Bilgisayar resmi distribütör. Gönderen kişi Amazon.
ben amazonun sattığını görmedim daha önce.
geçen eylül civarı soğutucu bakınırken montech indirimleri hep amazon satıcılıydı.

Bende fsp 6 bakır borulu ile bunun arasında kaldım hala indirimde bu arada 821 tl ye geliyor, görüntü olarak bu tabii ki ama ne yapsam bilemedim 2.pc ye takacağım

bu montechleri amazon kendi satıyordu, ne oldu da farklı satıcıya geçti :kizginpeepo:
Tipleme satıyor ve kendileri genel olarak müşteri memnuniyeti açısından iyi firma deniyordu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende fsp 6 bakır borulu ile bunun arasında kaldım hala indirimde bu arada 821 tl ye geliyor, görüntü olarak bu tabii ki ama ne yapsam bilemedim 2.pc ye takacağım
NX400 son fan hızında sesli çalışıyor ama normal çalışma hızlarında orta güç tüketen işlemciler için çok iyi bir soğutucu. FSP hakkında inceleme bulamadım. Muhtemelen ses kısmında Montech'ten iyidir de performans bilgisi yok.

Son düzenleme:
Geri