Am5 Sistem İçin İşlemci ve Soğutucu Önerileri

mkar37

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba,
Şuan am5 sistem dizmeye çalışıyorum 16x2 gskill flare x5 5600mhz cl36 ram msı b850 gaming plus wıfı6e anakart 5060ti 16gb ekran kartım var bu sisteme işlemci ve soğutucu düşünüyorum. 2k da cs ready or not pubg ve hikayeli oyunlar oynuyorum genellikle önerinizi beklerim. Soğutucu ses olarak çok ses yapmayan modellerden olursa çok iyi olur kasamın sıvı soğutucu desteği 360mm hava soğutucu önerisine de açığım beyaz olursa daha iyi olur. Kasa fazeon 750w

Son düzenleme:
Merhaba,
Şuan am5 sistem dizmeye çalışıyorum 16x2 gskill flare x5 5600mhz cl36 ram msı b850 gaming plus wıfı6e anakart 5060ti 16gb ekran kartım var bu sisteme işlemci ve soğutucu düşünüyorum. 2k da cs ready or not pubg ve hikayeli oyunlar oynuyorum genellikle önerinizi beklerim. Soğutucu ses olarak çok ses yapmayan modellerden olursa çok iyi olur kasamın sıvı soğutucu desteği 360mm hava soğutucu önerisine de açığım. Kasa fazeon 750w
7500f ve pearless assasin al geç

bütçe 20-25 arası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7500f 7600x almak istemiyorum açıkcası

Merhaba,
Şuan am5 sistem dizmeye çalışıyorum 16x2 gskill flare x5 5600mhz cl36 ram msı b850 gaming plus wıfı6e anakart 5060ti 16gb ekran kartım var bu sisteme işlemci ve soğutucu düşünüyorum. 2k da cs ready or not pubg ve hikayeli oyunlar oynuyorum genellikle önerinizi beklerim. Soğutucu ses olarak çok ses yapmayan modellerden olursa çok iyi olur kasamın sıvı soğutucu desteği 360mm hava soğutucu önerisine de açığım beyaz olursa daha iyi olur. Kasa fazeon 750w
size bi soğutma önericem isterseniz araştırın asus rog 20 bine satılan soğutmayla aynı performansı veriyor ve 3k bilenler bilir bunu alın derim

işlemci olarak ryzen 7 7800x3d almanızı öneriyorum

size bi soğutma önericem isterseniz araştırın asus rog 20 bine satılan soğutmayla aynı performansı veriyor ve 3k bilenler bilir bunu alın derim

abo nolmuş bu 7800x3d nin fiyatına böyle

İşlemci olabilir ama soğutucu ses konusunda iyi midir

LIQMAX FLO sessizdi ben bi 5 10 dakika deneyimlemiştim full yükte.

İşlemci olabilir ama soğutucu ses konusunda iyi midir
bu soğutma görüp görebileceğin en fiyat performans soğutucu arkadaşım kullanıyo sessiz ses çıkarmaz sadece standart normal fan sesi var oda doğası gereği tüm sıvı soğutmalarda mevcut

7800x3D veya 9800x3D - MSI Mag Coreliquid i360m veya Thermalright Frozen Edge 360

İmzam da ki arctic liquid freezer 360mm argb pro çok iyi tavsiye ederim

Geri