❌İndirim Bitti! 🔥 Bic Flex 3, 4, 5 Tıraş Bıçaklarında İndirim🔥

Mindustry

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
599
Bütün Bic Flex tıraş bıçaklarının linki:

Bic Soleil serisi tıraş bıçakları:

İndirim sadece bugün için geçerli.

Bic flex 3 hybrid 4 adet yedek başlık 83.50 TL

10116780-iyiw4Xtevt-01_1024x1024.jpg

Bic Flex 5 Hybrid 1 sap + 2 Başlık 155 TL

10116781-ruF75ezFto-01_1024x1024.jpg

Bic Flex 3, 4, 5 tıraş bıçaklarının hepsini denedim. Hepsi de gayet iyi kesiyor. Tek perdede tıraş ediyorlar. Flex 5 biraz daha iyi ama aralarında pek fark yok. Fiyat performans açısından bence en mantıklısı Bic Flex 3 Hybrid.

Bic Flex Ve Soleil serisi bütün sap ve başlıklar birbiriyle uyumlu.

Ancak Bic Flex 3 Hybrid'in sapı konforlu değil. Eğer sapınız yoksa Bic Hybrid Flex 5 alıp sapına Flex 3 hybrid başlığı takmanız daha iyi olur. Flex 5 Hybrid pahalı geliyorsa Flex 4 veya Flex 3 Classic sapı da iş görür.

Son düzenleme:
Gilette alacağınıza kendinize iyilik yapın bunu alın
kesinlikle bunu alın 1 ayda gilette değişiceğinize bunu 10 günde 1 değişin hem yinede daha ucuza geliyor hemde keskinliği hiç gitmiyor.
not: bilmeyenler var ise diye flex 5 bıçaklı olanın arkasında gillette de olan ince düzeltme yeri var faul, yanak ve burun altı için kullanışlı.

Herkes övmüş şaşırdım ama ben Flex 5 de istediğim sinek kaydı verimini alamamıştım. Ama özel bölgelerde biraz köreldiiten sonra iyi oluyor

Bic Flex 5 Hybrid den sonra bir daha başka markaya yönelmezsiniz aşırı iyi tek seferde tertemiz yapıyor, sadece cildi aşırı hassas olanlar için Gilette Venus mor paketi öneririm o da tahriş etmeme konusunda 1 numaradır.

Bic Flex 5 Hybrid den sonra bir daha başka markaya yönelmezsiniz aşırı iyi tek seferde tertemiz yapıyor, sadece cildi aşırı hassas olanlar için Gilette Venus mor paketi öneririm o da tahriş etmeme konusunda 1 numaradır.
onu bende kullanıyorum baya iyi. ayda 1 değiştiriyorum ben.

kesinlikle alıp kullanmalık gilette boykot diye buna geçmiştim bu zamana kadar neden denemediğime üzülmüştüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,749
Üyeler
199,904
Son üye
DeSilentio

Geri