❌İndirim Bitti! 🔥 Bic Flex 3, 4, 5 Tıraş Bıçaklarında İndirim🔥

Mindustry

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
599
Bütün Bic Flex tıraş bıçaklarının linki:

Bic Soleil serisi tıraş bıçakları:

İndirim sadece bugün için geçerli.

Bic flex 3 hybrid 4 adet yedek başlık 83.50 TL

10116780-iyiw4Xtevt-01_1024x1024.jpg

Bic Flex 5 Hybrid 1 sap + 2 Başlık 155 TL

10116781-ruF75ezFto-01_1024x1024.jpg

Bic Flex 3, 4, 5 tıraş bıçaklarının hepsini denedim. Hepsi de gayet iyi kesiyor. Tek perdede tıraş ediyorlar. Flex 5 biraz daha iyi ama aralarında pek fark yok. Fiyat performans açısından bence en mantıklısı Bic Flex 3 Hybrid.

Bic Flex Ve Soleil serisi bütün sap ve başlıklar birbiriyle uyumlu.

Ancak Bic Flex 3 Hybrid'in sapı konforlu değil. Eğer sapınız yoksa Bic Hybrid Flex 5 alıp sapına Flex 3 hybrid başlığı takmanız daha iyi olur. Flex 5 Hybrid pahalı geliyorsa Flex 4 veya Flex 3 Classic sapı da iş görür.

Son düzenleme:
Gilette alacağınıza kendinize iyilik yapın bunu alın
kesinlikle bunu alın 1 ayda gilette değişiceğinize bunu 10 günde 1 değişin hem yinede daha ucuza geliyor hemde keskinliği hiç gitmiyor.
not: bilmeyenler var ise diye flex 5 bıçaklı olanın arkasında gillette de olan ince düzeltme yeri var faul, yanak ve burun altı için kullanışlı.

Herkes övmüş şaşırdım ama ben Flex 5 de istediğim sinek kaydı verimini alamamıştım. Ama özel bölgelerde biraz köreldiiten sonra iyi oluyor

Bic Flex 5 Hybrid den sonra bir daha başka markaya yönelmezsiniz aşırı iyi tek seferde tertemiz yapıyor, sadece cildi aşırı hassas olanlar için Gilette Venus mor paketi öneririm o da tahriş etmeme konusunda 1 numaradır.

Bic Flex 5 Hybrid den sonra bir daha başka markaya yönelmezsiniz aşırı iyi tek seferde tertemiz yapıyor, sadece cildi aşırı hassas olanlar için Gilette Venus mor paketi öneririm o da tahriş etmeme konusunda 1 numaradır.
onu bende kullanıyorum baya iyi. ayda 1 değiştiriyorum ben.

kesinlikle alıp kullanmalık gilette boykot diye buna geçmiştim bu zamana kadar neden denemediğime üzülmüştüm

Geri