Radeon 6900xt mi Radeon 9060xt 16 GB mi

6900xt 9060xt mi

• Oy kullanan toplam üye
    21
Yeni yenidir.

Daha çok güç tüketiyor, daha eski , fsr4 yok

Güç tüketmesi neye neden olabilirki bide fsr4 gelio
Fsr 4 geliyor evet hala canavar gibi kart hocam iyi bir fiyata bulduysan al geç ben 9060xt kullaniyorum memnunum onuda belirteyim hocam 850 watt psum var sorun olmazdi galiba bende 6900xt

Güç tüketmesi neye neden olabilirki bide fsr4 gelio
Daha iyi bir psu alman lazım, daha çok ısınır, ömrü kisalir zaten 90 serisi daha yeni direkt ,elektrik faturana yansır

Kral
Daha iyi bir psu alman lazım, daha çok ısınır, ömrü kisalir zaten 90 serisi daha yeni direkt ,elektrik faturana yansır
Saf performansı iyi olduğu için eskise bile daha uzun süre götürmezmi

Kral

Saf performansı iyi olduğu için eskise bile daha uzun süre götürmezmi
Arkadaşın dediği gibi kişisel bi karar biraz da ama yeni yenidir bence . Bozulma ihtimali de daha fazla oluyor ben daha yeni teknolojiyi tercih ederim

Dostum miningden filan bahsediyorsun bence emin değilsen 9060xt almalısın bu arada

Arkadaşın dediği gibi kişisel bi karar biraz da ama yeni yenidir bence . Bozulma ihtimali de daha fazla oluyor ben daha yeni teknolojiyi tercih ederim
Beni 3 4 sene donmadan kasmadsn 2 kda hem fps hemde hikaye ve grafik tabanlı AAA oyunlarda oynatsin yeter hangisini alacağımı bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum miningden filan bahsediyorsun bence emin değilsen 9060xt almalısın bu arada
3 ay miningden sence bişi olurmu

Beni 3 4 sene donmadan kasmadsn 2 kda hem fps hemde hikaye ve grafik tabanlı AAA oyunlarda oynatsin yeter hangisini alacağımı bilmiyoruma
Kendi şehrinde hangisi varsa onu da alabilirsin hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,931
Üyeler
199,964
Son üye
Don_Ritchie

Geri