Fps olarak az veriyo amaYeni yenidir.
Güç tüketmesi neye neden olabilirki bide fsr4 gelioDaha çok güç tüketiyor, daha eski , fsr4 yok
Tamamen kişisel tercih, ikisi de kendi yönleri ile gayet iyi.9060xt 16 gb
6900xt
Fsr 4 geliyor evet hala canavar gibi kart hocam iyi bir fiyata bulduysan al geç ben 9060xt kullaniyorum memnunum onuda belirteyim hocam 850 watt psum var sorun olmazdi galiba bende 6900xtGüç tüketmesi neye neden olabilirki bide fsr4 gelio
Daha iyi bir psu alman lazım, daha çok ısınır, ömrü kisalir zaten 90 serisi daha yeni direkt ,elektrik faturana yansırGüç tüketmesi neye neden olabilirki bide fsr4 gelio
Saf performansı iyi olduğu için eskise bile daha uzun süre götürmezmiDaha iyi bir psu alman lazım, daha çok ısınır, ömrü kisalir zaten 90 serisi daha yeni direkt ,elektrik faturana yansır
Arkadaşın dediği gibi kişisel bi karar biraz da ama yeni yenidir bence . Bozulma ihtimali de daha fazla oluyor ben daha yeni teknolojiyi tercih ederimKral
Saf performansı iyi olduğu için eskise bile daha uzun süre götürmezmi
Beni 3 4 sene donmadan kasmadsn 2 kda hem fps hemde hikaye ve grafik tabanlı AAA oyunlarda oynatsin yeter hangisini alacağımı bilmiyorumArkadaşın dediği gibi kişisel bi karar biraz da ama yeni yenidir bence . Bozulma ihtimali de daha fazla oluyor ben daha yeni teknolojiyi tercih ederim
3 ay miningden sence bişi olurmuDostum miningden filan bahsediyorsun bence emin değilsen 9060xt almalısın bu arada
Kendi şehrinde hangisi varsa onu da alabilirsin hocamBeni 3 4 sene donmadan kasmadsn 2 kda hem fps hemde hikaye ve grafik tabanlı AAA oyunlarda oynatsin yeter hangisini alacağımı bilmiyoruma