ARGB Uzatma Kablosunu 5070 Ekran Kartıma Takamadım

metan7

80+
Reaksiyon skoru
0

5070 ekran kartım için argb uzatma kablosu aldım ama ekran takamadım, aldığım uzatma kablosunun bir ucunu ekran kartına takmam gerekiyor diğer ucunu da ekran kartına gelen kabloya takmam gerekiyor ama uyumlu değil elimde modelle, nereye takmam gerektiği konusunda bilgisi olan var mıdır?

WhatsApp Image 2026-07-23 at 6.22.29 PM.webp
WhatsApp Image 2026-07-23 at 6.19.45 PM.webp
WhatsApp Image 2026-07-23 at 6.04.35 PM.webp

5070 ekran kartım için argb uzatma kablosu aldım ama ekran takamadım, aldığım uzatma kablosunun bir ucunu ekran kartına takmam gerekiyor diğer ucunu da ekran kartına gelen kabloya takmam gerekiyor ama uyumlu değil elimde modelle, nereye takmam gerektiği konusunda bilgisi olan var mıdır?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alırken dikkat etmeliydin. Psunda 2x8 pin cıkısı yoksa takamazsın.

kardeşim yanlış anlama da ilk defa yapıyorsun sanırım bu işleri. güç kaynağından çıkan diğer pcie kablolarını bu argb kablosuna takacaksın. ama bence takma. çok dandik bir mala benziyor ekran kartını bozarsın veya yakarsın benden söylemesi. böyle şeylere para vermeyin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alırken dikkat etmeliydin. Psunda 2x8 pin cıkısı yoksa takamazsın.
2 yetmez 3 lazım

kardeşim yanlış anlama da ilk defa yapıyorsun sanırım bu işleri. güç kaynağından çıkan diğer pcie kablolarını bu argb kablosuna takacaksın. ama bence takma. çok dandik bir mala benziyor ekran kartını bozarsın veya yakarsın benden söylemesi. böyle şeylere para vermeyin

2 yetmez 3 lazım
2 yeter 5070 için.

şimdilik seyyar gibi astım ekran kartına takmadan kullanıyorum :)

2 yetmez 3 lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,493
Üyeler
200,139
Son üye
Sefa46

Geri