❌İndirim Bitti! TCL 55 İnç Akıllı TV 55t8d 4k Qd-Mini Led 34999

hocam yapay zekaya attım o da qled diyor ve qled ifadesini de gördüm ben ürün görsellerinde belki de giriş seviye minileddir ama c6k daha iyi bundan yani

öyleyse bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem
Pazarlama adı gibi bir şey qled, qled yazınca bir şey ifade etmiyor iyisi de var kötüsü de. Miniledler de qled olabilir aynı zamanda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Quantum dot katman var demek

hocam yapay zekaya attım o da qled diyor ve qled ifadesini de gördüm ben ürün görsellerinde belki de giriş seviye minileddir ama c6k daha iyi bundan yani
mini led arka ışık teknolojisi iken qled katman yani evet qled televizyon ama mini led ışıklandırmasıda var

Bu arada c6 da subwoofer varken bunda yok kaldırmışlar 55 inç modelde başka bir farkı olduğunu sanmıyorum ama ses sistemini zayıflatmaları saçma olmuş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Rout
VA panel bu sırf bu sebepten almazdım. Sağ sol açılardan renkler soluklaşır.

TCL tv min paneli arızalandı garantiden 1 ay oldu yapamadılar değişim istiyeceğim

IPS ekranli TV'de de film izlenmiyor be. Ozellikle aksam isik kapali ve karanlik sahneler bildigin siritiyor eger kaliteli İPS degilse onlar da bu konudaki butcenin ustune iki kat koy o fiyatlardalar.

hiç de değil. bu tamamen bir orman efsanesi. 2 tane VA Full array tv var. biri sony diğeri samsung qn85f. özellikle zaman zaman yanlardan bakarım dediğiniz solukluğu bulmak için ama daha denk gelemedim. gayet yeterli. ha ben aşırı parlak ekran izlemiyorum. filmerker modda izliyorum ve önden nasılsa yandan da öyle görünüyor.

TCL tv min paneli arızalandı garantiden 1 ay oldu yapamadılar değişim istiyeceğim
tv niz mini led miydi.

hiç de değil. bu tamamen bir orman efsanesi. 2 tane VA Full array tv var. biri sony diğeri samsung qn85f. özellikle zaman zaman yanlardan bakarım dediğiniz solukluğu bulmak için ama daha denk gelemedim. gayet yeterli. ha ben aşırı parlak ekran izlemiyorum. filmerker modda izliyorum ve önden nasılsa yandan da öyle görünüyor.

tv niz mini led miydi.
Yok değildi Qled

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,522
Üyeler
200,434
Son üye
Sinan bey+