ekran kartı 01010
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 635
Gemi mühendisliği düşüne bilirsin bence iyi para var ama sen 5 yıl a mezun olana kadar mezun sayısı baya artar tanıdığın varsa denizcilikte tercih yapbence
Doğrudur ben başka bölümle karıştırmışım düzeltiyorumJandarmanın jamyo gibi subay okulu yokmu
Tanıdık yok ya o alanda:/Gemi mühendisliği düşüne bilirsin bence iyi para var ama sen 5 yıl a mezun olana kadar mezun sayısı baya artar tanıdığın varsa denizcilikte tercih yapbence
Abi bilgisayar yada makine mühendisliği nasıl tanıdık var savunma sanayisinde oralarda iş bulabilir miyim senceSöylediğiniz kadar kolay değil daha kötü sıralama yapan çok var ve mezun psikolojisi kolay bir şey değil
gemi işletme mühendisliği ne biraz bilgi verebilir misinHemşirelik gibi.Ben 70k yaptım garanti olarak hemşirelikten başka bir şey bulamadım.Bide gemi işletme mühendisliği varda o da çok iyi mental ister.
en iyisi bu aradahemşirelik
anestezi yazarsa dgs ile hemş geçebilir ama tıbbi sekrt'de o yok2 yıllık bir bölüm yaz.Fazla zor olmasın.
Anestezi,tıbbi sekreterlik felan.
Sonra lise kpss'ye hazırlan.
2028'de seçim var.
Atama olucak.
Tıbbi sekreterliği yazmamın nedeni atamasının daha fazla olması ve ders yoğunluğu ile birlikte iş yoğunluğunun az olması.anestezi yazarsa dgs ile hemş geçebilir ama tıbbi sekrt'de o yok
Maalesef sınavım rezalet geçti sayısal 104 bin ile ne yazabilirim
Çoğu üniversitede hemşirelik geliyor ki zaten neden nöyle yapayım kianestezi yazarsa dgs ile hemş geçebilir ama tıbbi sekrt'de o yok
tıbbi sekrt önerene ithafen yazdım yoksa hemş daha mantıklı zatenÇoğu üniversitede hemşirelik geliyor ki zaten neden nöyle yapayım ki