Sayısal 104 Bin ile Nereleri ve Hangi Bölümleri Tercih Etmemde Yarar Var

Gemi mühendisliği düşüne bilirsin bence iyi para var ama sen 5 yıl a mezun olana kadar mezun sayısı baya artar tanıdığın varsa denizcilikte tercih yapbence

Hemşirelik gibi.Ben 70k yaptım garanti olarak hemşirelikten başka bir şey bulamadım.Bide gemi işletme mühendisliği varda o da çok iyi mental ister.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Gemi mühendisliği düşüne bilirsin bence iyi para var ama sen 5 yıl a mezun olana kadar mezun sayısı baya artar tanıdığın varsa denizcilikte tercih yapbence
Tanıdık yok ya o alanda:/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Söylediğiniz kadar kolay değil daha kötü sıralama yapan çok var ve mezun psikolojisi kolay bir şey değil
Abi bilgisayar yada makine mühendisliği nasıl tanıdık var savunma sanayisinde oralarda iş bulabilir miyim sence

Hemşirelik gibi.Ben 70k yaptım garanti olarak hemşirelikten başka bir şey bulamadım.Bide gemi işletme mühendisliği varda o da çok iyi mental ister.
gemi işletme mühendisliği ne biraz bilgi verebilir misin

2 yıllık bir bölüm yaz.Fazla zor olmasın.
Anestezi,tıbbi sekreterlik felan.
Sonra lise kpss'ye hazırlan.
2028'de seçim var.
Atama olucak.

• Beğen
2 yıllık bir bölüm yaz.Fazla zor olmasın.
Anestezi,tıbbi sekreterlik felan.
Sonra lise kpss'ye hazırlan.
2028'de seçim var.
Atama olucak.
anestezi yazarsa dgs ile hemş geçebilir ama tıbbi sekrt'de o yok

anestezi yazarsa dgs ile hemş geçebilir ama tıbbi sekrt'de o yok
Tıbbi sekreterliği yazmamın nedeni atamasının daha fazla olması ve ders yoğunluğu ile birlikte iş yoğunluğunun az olması.
İki seçenekte çok mantıklı.

• Beğen
Maalesef sınavım rezalet geçti sayısal 104 bin ile ne yazabilirim

Makine Mühendisliği

Elektrik Mühendisliği

Bunlar ölümsüz meslek ama iyi bir üniye gitmen lazım. Güzel üni gelmiyorsa bunlar da gitme .

Yetiyorsa Uçak Mühendisliği

Ben Uçak Teknolojisini yazcam Gazi Üniversitesine bakalım .

1m ile bakışıyorum

Hemşirelik tavsiye edenleri anlamıyorum. Adam mühendisliğe laf edip hemşirelik önermiş.

Attığı foto asıl hemsirelik icin gecerli ölene kadar ayni meslekte ünvanda özelde maaşın her zaman devletten az, devlette de memur maaşı ile hayat geciyor.

Hayalin hedefin memur olup ki hemsirelik en yorucu yıpratıcı ve sorumluluk gerektiren bir meslek ölene kadar ne uzayacan ne kısalacan. Bunu istiyorsan hic bisey yapma kpss calıs 10 kat daha rahat düz memur ol.

Mühendis olupta cevremde 2 sene sonra 100k altında para kazanan yok sen sec artık hedefini.

15-20 sene sonra bir mühendis düzgün işler yaptıysa müdürlüğe oynuyor ya da kendi işiyle ilgileniyor hemsire hala hastane de hemşire.

Cocukların laflarına kanma buyuklerin ile
konuş. Gercek hayatı görenler sana 30-40 yaşında yasayacakların icin tecrubelerini aktarırlsr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,501
Üyeler
199,813
Son üye
ult7mate

Geri