Radeon 6900xt mi Radeon 9060xt 16 GB mi

6900xt 9060xt mi

• Oy kullanan toplam üye
    21
Sen bilirsin benim daha diyebileceğim bir şey yok

9060xt 16 gb
6900xt
Kesinlikle 9060 xt alın çünki:

yeni
kutu fatura garanti var
az güç çekiyo dolayısıyla çok az ısınır
fsr4 desteği var çok iyi
6900 xt ile arasında 10-15 fps fark ediyo
10 fps için eski garantisiz ısınan güç yiyen kart almak mantıksız

3 aydan bişey olsa da olmasa da riske değmez yen bir kart al daha iyi 13-14 civarına almayacaksan.
Beni 3 4 sene donmadan kasmadsn 2 kda hem fps hemde hikaye ve grafik tabanlı AAA oyunlarda oynatsin yeter hangisini alacağımı bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 ay miningden sence bişi olurmu

3 aydan bişey olsa da olmasa da riske değmez yen bir kart al daha iyi 13-14 civarına almayacaksan.
memnunmusun kartından

16ya veriyo 6900xtyi fakat eski pc me de götürürsüm 12kya geliyor

ayrıca benim tanıdık birisi aynı kişiden 6900xt almıs sorunsuz kullanıyor bi sıkıntı çıkmadı yani

Kral yapılan yorumların hepsi genel.
Özel başka şeyler varsa ona göre davran.
6900xt den memnun olmayan göremezsin tüm şartlar uygunsa muhteşem bi kart. Güç pinleri eski 3x8 ben zorlanmıştım PSU bağlantısı yaparken. Bi tık fazla ısınabilir ve güç çekebilir ve bunların tümünü diğer arkadaşlar da yazmış tamamen sana kalmış.

Son düzenleme:

şu konu sahibiyle de bi konuşabilirsin eğer istersen.

Kral yapılan yorumların hepsi genel.
Özel başka şeyler varsa ona göre davran.
6900xt den memnun olmayan göremezsin tüm şartlar uygunsa muhteşem bi kart. Güç pinleri eski 3x6 ben zorlanmıştım PSU bağlantısı yaparken. Bi tık fazla ısınabilir ve güç çekebilir ve bunların tümünü diğer arkadaşlar da yazmış tamamen sana kalmış.
3x8.

9060xt 16 gb
6900xt
Güç tüketmesi neye neden olabilirki bide fsr4 gelio
Aynı klansmanda kartlar değiller. Biri 160w, diğer 320w hacıyor.
Bende 6800xt nitro+ Special Edition var. 750w thermaltake smart psu yetmedi, 1000w aldım. CS GO da reset atıyordu. Anlık güç sıçraması yapıyor 6800 ve 6900 ler.
PSU dan anlık da olsa yüksek güç çekince sistem ya kapanıyor ya reset atıyor ya da saçma usb overcurrent hataları veriyor mekanik klavye için bile.
En az 850w almalısın 6900xt için kaliteli marka almalısın ayrıca. High Power gibi.
Onun haricinde sorun yaşamazsın.

Test ederek alacaksın. Fan otomatikte olmalı test ederken.
Yoksa eleman manuel olarak yüzde yüz fan hızında testleri yaparsa yanılırsın.
Göreceğin sıcaklık max 77 derece olmalı. Anlık Pik olan hot point sıcaklığı 96-98 yı geçmemeli.
Bunlara dikkat et. Fanları kontrol et sağlam olsunlar. Ses seviyesini ve artifact ları lkontrol et. Satıcının puanına vs da bak.
Bunların haricinde mining vs takılma. Pazarlığını da yap ve al. Termal bakımı yapılmış ise yan tut içeriye ışık tutup incele. Thermal ped ler değişmiş mi, yerinde mi. Asıl sorun bu olur. Bakımı herkes yapamaz. Kartı açarken zarar verir istemeden. İyi thermal paste ve thermal ped kullanmazsan bakımın değeri yok.
9060xt 128 bit kart. Fps drop yaşanması muhtemel kare / sn de numara yapsa bile.

Aynı klansmanda kartlar değiller. Biri 160w, diğer 320w hacıyor.
Bende 6800xt nitro+ Special Edition var. 750w thermaltake smart psu yetmedi, 1000w aldım. CS GO da reset atıyordu. Anlık güç sıçraması yapıyor 6800 ve 6900 ler.
PSU dan anlık da olsa yüksek güç çekince sistem ya kapanıyor ya reset atıyor ya da saçma usb overcurrent hataları veriyor mekanik klavye için bile.
En az 850w almalısın 6900xt için kaliteli marka almalısın ayrıca. High Power gibi.
Onun haricinde sorun yaşamazsın.

Test ederek alacaksın. Fan otomatikte olmalı test ederken.
Yoksa eleman manuel olarak yüzde yüz fan hızında testleri yaparsa yanılırsın.
Göreceğin sıcaklık max 77 derece olmalı. Anlık Pik olan hot point sıcaklığı 96-98 yı geçmemeli.
Bunlara dikkat et. Fanları kontrol et sağlam olsunlar. Ses seviyesini ve artifact ları lkontrol et. Satıcının puanına vs da bak.
Bunların haricinde mining vs takılma. Pazarlığını da yap ve al. Termal bakımı yapılmış ise yan tut içeriye ışık tutup incele. Thermal ped ler değişmiş mi, yerinde mi. Asıl sorun bu olur. Bakımı herkes yapamaz. Kartı açarken zarar verir istemeden. İyi thermal paste ve thermal ped kullanmazsan bakımın değeri yok.
9060xt 128 bit kart. Fps drop yaşanması muhtemel kare / sn de numara yapsa bile.
sagol kral iletişim adresin varmı test sonuclarını atsam sana

Bende 6800xt nitro+ Special Edition var. 750w thermaltake smart psu yetmedi,
RM650x var bende RX 6800XT ile kullanıyorum nasıl yetmedi acaba 3x8 pinli kart benimki 650W yetti

Bu bütçede sıvı sogutmalı RX 6900XT ler düşüyor 2. elde bazen onlara bak bence. XTXH çipli extreme edition Toxic bile olaiblir denk gelirse

RM650x var bende RX 6800XT ile kullanıyorum nasıl yetmedi acaba 3x8 pinli kart benimki 650W yetti

Bu bütçede sıvı sogutmalı RX 6900XT ler düşüyor 2. elde bazen onlara bak bence. XTXH çipli extreme edition Toxic bile olaiblir denk gelirse
Bende de 750 G2 var 4090 strix ile 1 saat furmark yaptım sorunsuz üstüne 4 5 gün oyun oynadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,266
Üyeler
200,072
Son üye
Kristianoo12

Geri