her gaming gecesinde urun konuları acılırsa forum buna doner
Alıntıyı görüntüle
gaming gecesinde genelde cok buyuk ındırımler olmadıgı ıcın bence burası yeterlıasıl açılmadığı için 6 yıllık konunun içini bok götürüyor bence
her ürüne ayrı konu açılınca tarayıcıdan aratan da forumdan aratan da rahatça bulur
konunun içeriği de dağılmaz
enson 9 liraya corap almıştım yeri geldigindede acılmalı bence ic camasırıiç çamaşırına bile sıcak fırsatlarda konu açılıyor, DONANIM arşivinde DONANIM konusu açılsın bence bir şey olmaz
ben bu yıl aktif kullanmaya basladımsenin hesap baya eskiymis la ben 1 ay önce geldin falan sanıyodum yeni caktım köfteyi![]()
açılsın bir şey demiyorum da günde 1000 tane konu açılıyor 10 tane gaming gecesi konusu sorun olmaz bencegaming gecesinde genelde cok buyuk ındırımler olmadıgı ıcın bence burası yeterlı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
enson 9 liraya corap almıştım yeri geldigindede acılmalı bence ic camasırı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben bu yıl aktif kullanmaya basladım
aslında iyi bir indirimde acılması daha iyi daha cok kişi yararlanır ama ben gamıng gecesınde hatrı sayılır bir indirim gormedımaçılsın bir şey demiyorum da günde 1000 tane konu açılıyor 10 tane gaming gecesi konusu sorun olmaz bence
senin o kadar büyük oğlun var mı ?Oğlum siz proje misiniz?
Senden büyükleri de var.senin o kadar büyük oğlun var mı ?
senin profili çalmış he adambu konunun 6 yıldır kullanılması bir bana mı saçma geliyor ?
Yalan atmanın bile bir üslubu var benden büyük oğlunun olma ihtimali 0.0000000000001 bu da bir orandır tabi bakarsan.Senden büyükleri de var.
Ne alaka bu ihtimalYalan atmanın bile bir üslubu var benden büyük oğlunun olma ihtimali 0.0000000000001 bu da bir orandır tabi bakarsan.
George Romero ile bir akrabalığın var mı ?
giriyorum 2 dakika da bakiyorum cikiyorum indirim mi varmis bindirim mi, eline emegine saglik @GGbaba@GGbaba https://incehesap.ggbaba.info/ böyle bir site hazırlamış imzasında da var buradan takip ediyorum ben güzel oluyor eski yeni.