FRISBY FCL-240B ARGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
FRISBY FCL-240B ARGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
kasan destekliyorsa 360 mm bulursun bu paraya. Birde 2000 liraya o kadar marka varken neden frisby tercih ettin anlamadım.arkadaşlar sistemi toplqrken bu sıvı soğutucuyu tercih ettim sizce nasıl![]()
FRISBY FCL-240B ARGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
FRISBY FCL-240B ARGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
kasan destekliyorsa 360 mm bulursun bu paraya. Birde 2000 liraya o kadar marka varken neden frisby tercih ettin anlamadım.
![]()
AIGO DO360 ARGB 360mm Sıvı Soğutucu
AIGO DO360 ARGB 360mm sıvı soğutucu; üç fanlı radyatör yapısı, güçlü soğutma performansı ve ARGB aydınlatmasıyla yüksek performanslı oyun sistemlerinde serin, stabil ve şık kullanım sunar.www.gamegaraj.com
7500f için kullanacağım zaten bide oem paket topladığım için diğer markalar çok para koyuyorkasan destekliyorsa 360 mm bulursun bu paraya. Birde 2000 liraya o kadar marka varken neden frisby tercih ettin anlamadım.
![]()
AIGO DO360 ARGB 360mm Sıvı Soğutucu
AIGO DO360 ARGB 360mm sıvı soğutucu; üç fanlı radyatör yapısı, güçlü soğutma performansı ve ARGB aydınlatmasıyla yüksek performanslı oyun sistemlerinde serin, stabil ve şık kullanım sunar.www.gamegaraj.com