hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 956
forumda bunlari kullananları görüyorum, bunlar cidden alacağınız şeyleri indirimle almanizi sağlıyormu veya baska ne işlere yarıyorlar
var mi başka bu tarz uygulamalarEsas kullandığın kartının bilgilerini vermektense bu tür ön ödemeli kartları kullanmak iyi oluyor. Üstüne kaybolma derdi yok çalınsa en fazla içine yüklediğin miktar kadar gider.
Alışveriş yaparken %10 iade gibi miktarları var. Üyelik ücretlerinin bir kısmını geri iade ediyor.
Bazı sitelerde üyelik aldığında otomatiğe bağlıyor ve sürekli ücret çekiyor ve sen bilmeden her ay düzenli üyelik ücretini çekiyor. Bu şekilde kartın varsa ve içinde para bırakmazsan bu unutkanlığının bedelini ödememiş oluyorsun.
Nays bu ay kapanacak ve İş bankası kendi bünyesinde devam edecekmiş. Umarım aynı düzende ve aynı kampanyalarla giderler.
Sipay kullanıyordum o da çok belirsiz halde şuan açık mı kapalımı bilmiyorum. Bir ara para atmayı denedim atamamıştım eğer düzelmişse Nays kapanınca ona geri dönerim.
nays öldü maalesef spotify için bir on dijital var görünüyor %50 cashback ama güvenemedim cevap yazan pek yokforumda bunlari kullananları görüyorum, bunlar cidden alacağınız şeyleri indirimle almanizi sağlıyormu veya baska ne işlere yarıyorlar