kamera biraz daha duzgun olsun istiyorsan xiaomi 17t pro 12/512 nin 57kya dustugu oluyor.butce max 60k bu segment de daha alternatif var mi sizce fiyati hakkeder mi
16 ram ve bu islemciye degmezmi hocamkamera biraz daha duzgun olsun istiyorsan xiaomi 17t pro 12/512 nin 57kya dustugu oluyor.
keza honor magic 8 pro 12/512 de 63k ya dusuyor.
bunlar tercih edilebilir.
işlemci aynı sayılır. ram konusunda da 4gbyi veriyorsunuz leica yi aliyorsunuz diyelim.16 ram ve bu islemciye degmezmi hocam
Ayni fiyatlar ztnİlle yurtiçi ise Yerine Z80 ultra alırım.
Aynen aynen ben xiaomi kullanıyorum (eskiden iPhone da Samsung da kullandım) yazılımından şikayetçi değilim ayrıca çok modern bir yazılımHonor Magic 8 pro düşünce daha iyi ama düşmediği zaman bu daha iyi bence bu fiyatta bu kadar dolu telefon pek yok. Sadece POCO için hyperos biraz kötü modern değil pek
Poco arayüzü olmayan bir HyperOS kullanırsanız elinizdekinden pek memnun kalmazsınız. Şahsen ben alsam garantiyi bozar Redmi K90 Pro max romu kurardım zaten aynı cihazAynen aynen ben xiaomi kullanıyorum (eskiden iPhone da Samsung da kullandım) yazılımından şikayetçi değilim ayrıca çok modern bir yazılım
Ben xiaomi 15 ultra tekefonumda düz hyperos 3 kullanıyorum ve memnunumPoco arayüzü olmayan bir HyperOS kullanırsanız elinizdekinden pek memnun kalmazsınız. Şahsen ben alsam garantiyi bozar Redmi K90 Pro max romu kurardım
Hocam siz f8 ultra alabilirsiniz gayet iyi telefonAyni fiyatlar ztn
Kardeşim sen yd kullanabilirsin herkes IMEI ile uğraşmak zorunda değil maalesef30'a Y.D. olarak dertsiz şekilde kullanılabiliyorken hele bu fiyata almak hi mantıklı değil.
O güzel zaten. Poco arayüzündeki simgeler falan kötü biraz hala MIUI esintisi var.Ben xiaomi 15 ultra tekefonumda düz hyperos 3 kullanıyorum ve memnunum