- Bütçe
- 35000
Antalyada yaşıyorum odalara alcam şuan bu iki model var aklımda 35k bütçe var önerileriniz varsa açiğım
35k bütçe var dediğiniz gibi daikin tepe model ancak samsungdaki windfree özelliğide önemli geliyor bana odalarda olcak ve yatakların önüne gelir klima muhtelemelenDaikin tepe modellerden birisi.
Bütce sorun değilse hepsini ondan alanilirsiniz eğer butce kısıtlıysa kaira alabilirsiniz
Kaira DTXR35A 12000 BTU/h A++ Wifi Inverter Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)
Windfree çok güzel bir özellik üste doğru veriyor havayı. Tam altında yatacaksanız yine üstten sekerek soğuk hava üstünüze gelecektir. Harici odadaki kimseyi rahatsız etmeyecektir tam altında oturulmadığı sürece. Hangisinin daha iyi olduğu konusunda bilgim yok.35k bütçe var dediğiniz gibi daikin tepe model ancak samsungdaki windfree özelliğide önemli geliyor bana odalarda olcak ve yatakların önüne gelir klima muhtelemelen
Siz kullanıyormusunuz eğer kullanıyorsanız artıları ve eksileri nelerWindfree çok güzel bir özellik üste doğru veriyor havayı. Tam altında yatacaksanız yine üstten sekerek soğuk hava üstünüze gelecektir. Harici odadaki kimseyi rahatsız etmeyecektir tam altında oturulmadığı sürece. Hangisinin daha iyi olduğu konusunda bilgim yok.
Samsung olan versiyonu kullanıyoruz gayet memnunuz ancak artı eksi olarak değerlendirebileceğim farklı bir deneyimim olmadığıdan ek bir yorum yapamıyorum. Özellikle telefon uygulaması ile kontrol edebilmek oldukça konforlu.Siz kullanıyormusunuz eğer kullanıyorsanız artıları ve eksileri neler
Solunum yardımınız içinSamsung olan versiyonu kullanıyoruz gayet memnunuz ancak artı eksi olarak değerlendirebileceğim farklı bir deneyimim olmadığıdan ek bir yorum yapamıyorum. Özellikle telefon uygulaması ile kontrol edebilmek oldukça konforlu.
Ben şuan biraz samsung tarafındayım uyurken açmayı düşünuyorumgree veya daikin bence bütçe artarsa mitsubish
Odanız kaç m2? Ben Daikin bayisiyim. Siesta modeli Daikin'ın başlangıç modelidir. Online kontrol (wi-fi ile tel uygulamasından kontrol etme) içerisinde gelir. Samsung'un Winfree özelliğide oldukça güzel fakat klima tepenizde olacaksa yine direk üstünüze vuracaktır. 2'side tercih edilebilir.Ben şuan biraz samsung tarafındayım uyurken açmayı düşünuyorum
25 30 metre kareOdanız kaç m2? Ben Daikin bayisiyim. Siesta modeli Daikin'ın başlangıç modelidir. Online kontrol (wi-fi ile tel uygulamasından kontrol etme) içerisinde gelir. Samsung'un Winfree özelliğide oldukça güzel fakat klima tepenizde olacaksa yine direk üstünüze vuracaktır. 2'side tercih edilebilir.