İki Anakart Arasında Kaldım Hangisini Almalıyım?

İkisi arasından aorus ama daha uyguna çözersin anakartı.

Gigabyte daha iyi duruyor

Yani arkadaşın dediği gibi diğer bileşenler nedir ve bütçe ne kadar ne amaçla kullanacaksanız genel olarak orta halli bir b850 den fazlasını vermeyecektir size

hocam açıkcası 2023de ilk sistemimi almıştım intel i5 12400f asus prime h610 d d4 anakart var ve tuf gaming 3060 var 12gb memnunum normalde ama ilerde her şey zamlanıcak sırasıyla dizmeye çalışıyorum bu anakarta işlemci olarak ryzen 7 9800x3d takıcağım ya da 7800x3d uygun buldukça toplamaya çalışıcağım şuan 48 gb ram var ddr4 onları satarak işlemci alıcağım. asusa da baktım ama asus x870 bileşenleri cok pahalı

Burada deçim yapılacak olursa 2 kart arasında Gigabyte daha mantıklı olacaktır. Ben diğer insanların dediği gibi o para bir anakarta verilir miye karşıyım verilir bnu arada işine göre değişri bütçene göre her şey değişir 5k da verili 40k da verilir.

Burada deçim yapılacak olursa 2 kart arasında Gigabyte daha mantıklı olacaktır. Ben diğer insanların dediği gibi o para bir anakarta verilir miye karşıyım verilir bnu arada işine göre değişri bütçene göre her şey değişir 5k da verili 40k da verilir.
yoksa 5 10 fazla verip asus rog x870 mi alayım oda güncel olarak 25 30 bin arası gidiyor gigabytin biosu nasıl asus kadar basit mi? msi kullanıyordum daha öncesinde sırf biosu kötü diye elden cıkartıp satmıstım

Tersi. Asus anakrtın faz yapısı daha güçlü.Ancak bence Asus bile ,9800X3D veya 7800XD için fazla . 16 -12 çekirdek işlemciler için alınabilinir.

İkisi arasından aorus ama daha uyguna çözersin anakartı.
amazon sattığı için bunu tercih ettim açıkcası 2.el de de 14 bine satılıyor 1 yıl kullanılmıs kartlar en azından sıfır alayım sorun olduğunda amazon hemen değişim yapıyor, 3 yıllık kullandığım karta iade almıştı amazon

yoksa 5 10 fazla verip asus rog x870 mi alayım oda güncel olarak 25 30 bin arası gidiyor gigabytin biosu nasıl asus kadar basit mi? msi kullanıyordum daha öncesinde sırf biosu kötü diye elden cıkartıp satmıstım
Gigabyte kullanıyorum hepsi artık birbirine benzemiş aynı saflık taeğer bütçen müsade ediyorsa X870E çip setli bir anakart da tercih edebilirsin mesela

Gigabyte kullanıyorum hepsi artık birbirine benzemiş aynı saflık taeğer bütçen müsade ediyorsa X870E çip setli bir anakart da tercih edebilirsin mesela
hocam açıkcası normalde bütçem bile şuanlık bu kadar yetmiyor k.k'dan alıcağım çok araştırdım bu kartı o yüzden gönlüm buna gitti gibi asusun anakartını oyun için çok tercih etmemis kullanıcılar

hocam açıkcası normalde bütçem bile şuanlık bu kadar yetmiyor k.k'dan alıcağım çok araştırdım bu kartı o yüzden gönlüm buna gitti gibi asusun anakartını oyun için çok tercih etmemis kullanıcılar
Oyunla alakası yok ya herkes konuşuyor bir sorun görürler tüm marka ve ya modelle ilişkilendirirler. 2 anakartı da gönül rahatlı ile tercih edebilirsin faz yapısı her 2 sinde de doyurucu veri yolu çıkışları hangisi hoşuna gidiyorsa ve bütçen neye izin veriyorsa yapıştır gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,255
Üyeler
200,072
Son üye
rx580 8gb

Geri