Öneri Ekran Kartı Seçiminde Kararsız Kaldım

çağan_

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
65000
Arkadaşlar herkese selamlar yeni bir setup topluyorum sıfırdan çoğu şeyi kardeşimle beraber seçtik forumlardan yardım alarak sadece ekran kartı konusunda kafam aşırı derecede karman çorman oldu diyebilirim ekran kartı seçeneklerim şunlar:

Sapphire AMD RX9070XT Nitro+
Gigabyte NVIDIA RTX 5070ti

(eğer indirime girerse 5080de değerlendirebilirim ama önceliğim değil)

Markalar değişebilir ancak kafam çok karışık lütfen yardımcı olun amacım geleceğe yönelik her türlü oyunu açabilecek ve oynatabilecek bir sistem toplamak önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Toplayacağım sistemin özellikleri;
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800x3D
Anakart: Gigabyte X870-E Auros Elite
RAM: Corsair 6400 MHz CL 30 2x16 GB
Soğutucu: Corsair Nautilius 360RS
Kasa ve PSU: Corsair 3500X ve RM850e
SSD: WD SN850X

alınmaması için bi sebep yok
O zaman pulse olan sistemi alıcam hocam inşallah memnun kalırım birde bana önerebileceğiniz bir monitör var mıdır acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman pulse olan sistemi alıcam hocam inşallah memnun kalırım birde bana önerebileceğiniz bir monitör var mıdır acaba?
Eğerki bu sistemi alırsam 17k kasadan kalmış oluyor monitör için üstüne 3-8k ekleyebilirim toplam 20–25 k kadar bütçeyle iyi bir monitör almak istiyorum

Ekler

• IMG_2043.webp
    IMG_2043.webp
    92.8 KB · Hit: 4
Son düzenleme:
Peki pulse olan alınır mı yoksa bende 5070ti mı bakayım
Oyun amaçlı alacaksan yaklaşık 980 bin tane test var kendin de göreceksin ki ti alınmaz normal bir XT alınır.Pure-Pulse hangisini güzel bulursan alabilirsin.9070 öyle bir model oldu ki eski kartlar gibi illa ki FALANCA modeli alman lazım olayı yok aralarında oynasa oynasa 3-4 derece oynar ki kart zaten soğuk..fps de oynasın oynasın 5-15 oynar.32-38 arası taksitli güvenilir bir yer buldun mu yapıştır.Vatan indirimleri gibi bir şey denk gelirse havada 3 takla atarak direk çek herhangi birini

Oyun amaçlı alacaksan yaklaşık 980 bin tane test var kendin de göreceksin ki ti alınmaz normal bir XT alınır.Pure-Pulse hangisini güzel bulursan alabilirsin.9070 öyle bir model oldu ki eski kartlar gibi illa ki FALANCA modeli alman lazım olayı yok aralarında oynasa oynasa 3-4 derece oynar ki kart zaten soğuk..fps de oynasın oynasın 5-15 oynar.32-38 arası taksitli güvenilir bir yer buldun mu yapıştır.Vatan indirimleri gibi bir şey denk gelirse havada 3 takla atarak direk çek herhangi birini
Ya pulse ya da güzel bir indirim olursa nitro alıcam tipi hoşuma gitti baya

Geri