Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

Şu an piyasa eskisi kadar rahat değil. Junior ilanları azaldı, şirketler de daha seçici. İş bulamazsın demiyorum ama iyi mezun olmak artık neredeyse şart. Ben mezun olurken iyisi kötüsü rahat iş bulabiliyordu. Şimdi ise kendini geliştirmiş olmak şart
hocam homeoffice imkanı var mı ben azcık ondan sstiyorum bu bölümü

hocam ben bodrumda yasıyorum kazanıp uzaktan sirketlerle calısasım var biraz bodrumda yasamam sıkıntı yaratır mı
Hocam kariyerin başında remote biraz zor. Hem iş bulması daha sıkıntılı hem de tecrübe kazanmak için ofiste olmak bence daha avantajlı. Yan yana çalışırken kimsenin anlatmayacağı ufak tefek püf noktaları kapıyorsunuz. Mid-level olduktan sonra ise remote iş bulmak çok daha rahat.

Hocam kariyerin başında remote biraz zor. Hem iş bulması daha sıkıntılı hem de tecrübe kazanmak için ofiste olmak bence daha avantajlı. Yan yana çalışırken kimsenin anlatmayacağı ufak tefek püf noktaları kapıyorsunuz. Mid-level olduktan sonra ise remote iş bulmak çok daha rahat.
staj döneminde bulsam okurken hocam sonra geçebilir miyim yasadıgım yerde ybs ile ilgili bi iş imkanı yoktur çünkü

staj döneminde bulsam okurken hocam sonra geçebilir miyim yasadıgım yerde ybs ile ilgili bi iş imkanı yoktur çünkü
İyi bir ünveristede okur ögrenciyken çalışmaya başlarsınız bulmanız çok çok kolaylaşır tabi iş piyasası böyleyken seçeneklerinizi kısıtlamak çok mantıklı olur mu emin degilim

Bi yks gecsinde hocam biraderde veteriner okuyo klinik acariz gel sende oku diyo hocsm yine tercih yapcsk olssniz gene ybs yazar miydiniz
2016'ya dönsem büyük ihtimalle yine YBS yazardım çünkü teknolojiyi gerçekten seviyorum. Ama bugün tercih yapıyor olsam açıkçası emin değilim. Çok iyi bir öğrenci değildim, öyle aşırı iyi bir yazılımcı da değilim. Muhtemelen iş bulurken baya zorlanırdım. O yüzden farklı bölümleri de düşünürdüm. Veterinerlik mesela mantıklı gelebilirdi. Bir de abiniz bu işi yaptığı için hem işi öğrenmeniz hem de mezun olunca yolunuzu bulmanız daha kolay olabilir.

2016'ya dönsem büyük ihtimalle yine YBS yazardım çünkü teknolojiyi gerçekten seviyorum. Ama bugün tercih yapıyor olsam açıkçası emin değilim. Çok iyi bir öğrenci değildim, öyle aşırı iyi bir yazılımcı da değilim. Muhtemelen iş bulurken baya zorlanırdım. O yüzden farklı bölümleri de düşünürdüm. Veterinerlik mesela mantıklı gelebilirdi. Bir de abiniz bu işi yaptığı için hem işi öğrenmeniz hem de mezun olunca yolunuzu bulmanız daha kolay olabilir.
O nu da ben sevmiyorum hovam bide sevgilisine veterinerlik mezunu ilerde iş kurarız araya ucunu kısı girince cok ormek var ilişkileri bozuluyo ondan dolayında cekiniyorum

Geri