Aktif Yayınları Deneme Cevap Anahtarı

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar elinde bu denemenin cevap anahtarı olan var mı hiçbir yerde bulamadim

Ekler

• 1000671072.webp
    1000671072.webp
    1,023.5 KB · Hit: 20
  • 1000671071.webp
    1000671071.webp
    1 MB · Hit: 19
  • 1000671073.webp
    1000671073.webp
    731.2 KB · Hit: 19
Böyle saçma yayınların cevabına bakmasan da olur. Bir şey kaybetmezsin. Aromat, Rasyonel, Proba, Aktif, Krallar Karması vb. görünce girmeyip evde çalışmak daha kârlı.

Bu olabilir inşallah doğrudur. Ama tavsiyem en kısa sürede infaz et o denemeyi.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-07-26 at 00.14.29.webp
    WhatsApp Image 2026-07-26 at 00.14.29.webp
    273.7 KB · Hit: 11
Bu olabilir inşallah doğrudur. Ama tavsiyem en kısa sürede infaz et o denemeyi.
yok bu değil , bu deneme yayınlarından nefret ediyorum o kadar para veriyoruz deneme alıyoruz ne adam akıllı sitelerinde cevap anahtarı var ne adam akıllı video çözümleri var , bi 3d 345 bilgi sarmal Barış orijinal falan adam akıllı çözüyor yayinliyor diğerleri ara ara bulamıyon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

infaz ettim yapay zekaya cozdurdum sorulari tek tek

bu degilmis bu arada 5.deneme bu 2.deneme
yapay zeka sorulari doğru çözemiyor chatgptye problem sorusu atıyorum çözmeyince kendi kafasından hikaye uydurup yeni yeni şeyler ekliyor , sonra diyorum bu böyle değil yanlış cozdün , özür diliyor gene aynısını yapıyor

yok bu değil , bu deneme yayınlarından nefret ediyorum o kadar para veriyoruz deneme alıyoruz ne adam akıllı sitelerinde cevap anahtarı var ne adam akıllı video çözümleri var , bi 3d 345 bilgi sarmal Barış orijinal falan adam akıllı çözüyor yayinliyor diğerleri ara ara bulamıyon

yapay zeka sorulari doğru çözemiyor chatgptye problem sorusu atıyorum çözmeyince kendi kafasından hikaye uydurup yeni yeni şeyler ekliyor , sonra diyorum bu böyle değil yanlış cozdün , özür diliyor gene aynısını yapıyor
Beni sınava 1 ay kala deli etti bunlar. Soruyu çözüyorum cevap anahtarına bakıyorum cevap doğru değil zar zor hocanın çözümünü buluyorum onun çözüp bulduğu sonuç cevap anahtarindan da benden de farklı. En son yapay zekaya cozduruyorum onunki hepimizinkinden farklı

Gemini en doğrusunu çözüyor aralarinda arada tabii o da bariz hatalar yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,971
Üyeler
199,984
Son üye
mehmtalklc

Geri