alınıyodu değerlendirmek isteyen olursa 9070 xt 31.373 tl
Ben ek gelir olarak böyle depodan yada ucuzdan malzeme buluyorum çevremdeki arkadaşlara okutuyorum 1800 'e alsam 2.500 'a müşteri hazırdı gittiAnlık gitmiştir maalesef ben ödeme ekranını görmüştüm.
Açık açık yazıyorsun yani. Al-satçıları sevmez bu konudakiler. İnsanlar botlardan sıyrılıp kendileri için birşeyler kapma uğraşında.Ben ek gelir olarak böyle depodan yada ucuzdan malzeme buluyorum çevremdeki arkadaşlara okutuyorum 1800 'e alsam 2.500 'a müşteri hazırdı gittisağlık olsun nasip
Valla yalanlaAçık açık yazıyorsun yani. Al-satçıları sevmez bu konudakiler. İnsanlar botlardan sıyrılıp kendileri için birşeyler kapma uğraşında.
yaniyodan kız arkadaşıma ipad arıyorum 10 gündür orda çıkmayan şey demin tesadüfen karşıma çıktı hocam bu botlar da düzgün çalışmıyor. (ama birilerinin botları çalışıyor ki direkt gördüğüm iki farklı ürünü de almışlar)Açık açık yazıyorsun yani. Al-satçıları sevmez bu konudakiler. İnsanlar botlardan sıyrılıp kendileri için birşeyler kapma uğraşında.
Ocak-Nisan arası: bileği hızlı olan kazanır.Açık açık yazıyorsun yani. Al-satçıları sevmez bu konudakiler. İnsanlar botlardan sıyrılıp kendileri için birşeyler kapma uğraşında.
Yanıyo bazen geç veriyorda olabiliyor hocam. elektronikte ürün yakalamak zor oluyor.yaniyodan kız arkadaşıma ipad arıyorum 10 gündür orda çıkmayan şey demin tesadüfen karşıma çıktı hocam bu botlar da düzgün çalışmıyor. (ama birilerinin botları çalışıyor ki direkt gördüğüm iki farklı ürünü de almışlar)
Bence doğru cümle forumda zaten kimin al-satçı olmadığını herkes biliyor olmalı, ben de dahil %90 zaten öyle ya da böyle bir şekilde al-sat yapıyordur. En basit örnek Vatan'ın ram indirimleri. Mesele @Benimsi'nin dediği gibi insanlık dışına çıkarmak.forumda zaten kimin al satçı olduğunu çoğu kişi biliyor birde pişkinlik yapanları var tam numunelik onlar![]()
niyetin varsa ve bütçede el veriyorsa alınır sonuçta 2. el fiyatına 6 taksite çektim ben önümüzdeki dönemlerde ram kaynaklı zam olucağı ile ilgili haberlerde vardı onunda etkisi var bendebu rx 9070xt alınır mı beyler
denedim aldırıyor
Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Akıllı Saat (Xiaomi Türkiye Garantili) Sesli Görüşme Özellikli
1.844,27 TL - Şu ana kadar en ucuz - (%58 indirim) → Akakçe'de ara
![]()