Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Ben ek gelir olarak böyle depodan yada ucuzdan malzeme buluyorum çevremdeki arkadaşlara okutuyorum 1800 'e alsam 2.500 'a müşteri hazırdı gitti :) sağlık olsun nasip
Açık açık yazıyorsun yani. Al-satçıları sevmez bu konudakiler. İnsanlar botlardan sıyrılıp kendileri için birşeyler kapma uğraşında.

Açık açık yazıyorsun yani. Al-satçıları sevmez bu konudakiler. İnsanlar botlardan sıyrılıp kendileri için birşeyler kapma uğraşında.
Valla yalanla :) işim olmaz birde ekran kartı vs almıyor böyle düşük değerde olan şeyleri alıyorum kablosuz klavye fare set, akıllı saat gibi.

yaniyodan kız arkadaşıma ipad arıyorum 10 gündür orda çıkmayan şey demin tesadüfen karşıma çıktı hocam bu botlar da düzgün çalışmıyor. (ama birilerinin botları çalışıyor ki direkt gördüğüm iki farklı ürünü de almışlar)

Ocak-Nisan arası: bileği hızlı olan kazanır.

Nisan-Günümüz: kölesi hızlı olan kazanır.

forumda zaten kimin al satçı olduğunu çoğu kişi biliyor birde pişkinlik yapanları var tam numunelik onlar :kekw:

yaniyodan kız arkadaşıma ipad arıyorum 10 gündür orda çıkmayan şey demin tesadüfen karşıma çıktı hocam bu botlar da düzgün çalışmıyor. (ama birilerinin botları çalışıyor ki direkt gördüğüm iki farklı ürünü de almışlar)
Yanıyo bazen geç veriyorda olabiliyor hocam. elektronikte ürün yakalamak zor oluyor.

Al-Sat günümüzde normal bi meslek aslında ama bazıları insanlık dışına çıkıyor

Nasıl takip ediliyor bu depo ürünleri bilgi verebilecek var mı ve hasarlı olup olmadığını nasıl anlıyoruz işlemci ram ekran kartı kovalıyorum

forumda zaten kimin al satçı olduğunu çoğu kişi biliyor birde pişkinlik yapanları var tam numunelik onlar :kekw:
Bence doğru cümle forumda zaten kimin al-satçı olmadığını herkes biliyor olmalı, ben de dahil %90 zaten öyle ya da böyle bir şekilde al-sat yapıyordur. En basit örnek Vatan'ın ram indirimleri. Mesele @Benimsi'nin dediği gibi insanlık dışına çıkarmak.

bu rx 9070xt alınır mı beyler
niyetin varsa ve bütçede el veriyorsa alınır sonuçta 2. el fiyatına 6 taksite çektim ben önümüzdeki dönemlerde ram kaynaklı zam olucağı ile ilgili haberlerde vardı onunda etkisi var bende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

denedim aldırıyor

Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Akıllı Saat (Xiaomi Türkiye Garantili) Sesli Görüşme Özellikli
1.844,27 TL
- Şu ana kadar en ucuz - (%58 indirim) → Akakçe'de ara

Xiaomi Redmi Watch 5 Lite Akıllı Saat (Xiaomi Türkiye Garantili) Sesli Görüşme Özellikli
1785020712527.webp
kaçırdık

Geri