Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

1000126251.webp

Amazonda bu gibi ürünlerib garanti durumu nedir bilgin var mı? 24 ay mı yoksa garantisi daha önce başlamış mı oluyor ikinci el olduğu için.

Ya kesin onlar yapıyor diyemem ama anında bütün kanallar fiyat düşünce anında paylaştı. Birde youtuber birisi ile görüştüm. Bunun olduğunu söyledi. Bu satıcılarla anlaşıp yarı fiyatına ürün alıyormuş millet. Hatta kendi arkadaşı bu şekil Tv almış. Lp'nin yanından ayrılan arkadaş ile görüştüm.
Bi ps5 ayarlasınlar

Bence doğru cümle forumda zaten kimin al-satçı olmadığını herkes biliyor olmalı, ben de dahil %90 zaten öyle ya da böyle bir şekilde al-sat yapıyordur. En basit örnek Vatan'ın ram indirimleri. Mesele @Benimsi'nin dediği gibi insanlık dışına çıkarmak.
Açık açık yazıyorsun yani. Al-satçıları sevmez bu konudakiler. İnsanlar botlardan sıyrılıp kendileri için birşeyler kapma uğraşında.
Valla yalanla :) işim olmaz birde ekran kartı vs almıyor böyle düşük değerde olan şeyleri alıyorum kablosuz klavye fare set, akıllı saat gibi.
Forumda çok fazla öğrenci var. Ekonomi böyleyken öğrenci olup harçlık için veya öğrenci olmayıp ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için al-sat yapması kadar doğal bir şey yok.

Çok nadir denk geliyor genelde 1/2 stoğu kalan ürünler düşüyor onlarda anında bitiyor. Donanım Arşivi harici https://www.anlikfirsatlar.com.tr/amazon-depo buradanda bakıyorum ara sıra

Hocam bu sitedeki fiyatlar çok uygun görünüyor ama bu fiyatlara gelmez galiba bazı ürünler Hocam bu sitedeki fiyatlar çok uygun görünüyor ama bu fiyatlara gelmez galiba bazı ürünler
5070 arıyorum uyguna bi denk gelse

3-4 tane farklı geldi. Fazla düşünmeden aldım bunuda. Diğerlerini kapabilen oldumu?

Ekler

• 1000014909.webp
    1000014909.webp
    98.8 KB · Hit: 127
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,010
Üyeler
200,269
Son üye