14 gün surec elektronik cihazlarda geçerli sanırım bir de satıcı hepsiburada problem yaşamayız herhaldeolabiliyor diye biliyorum
fiyat 1.5 aydır bu şekilde zaten vısa indirimi ile 32 bine satıldı. İndirim başladığında 144 hz olan modelı 44 bıne aldım.
23.999 gözden çıkarılabilecek bir tutar gibiOna göre önlemlerini almışlardır az parada değil özelliğe göre uygun ama emin olamadım tcl ve iffalconda bakıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
55' te güzelmiş fiyatı lafam karıştı şimdi![]()
hangi modeline baktın hocam iffalconunİffalcon ile farkı nedir, 55 inç düşünüyorum
TCL bende kovalıyorum ama fiyat bunda cidden cezbediciTCL 65C6K bakıyordum bu indirim beni fena cezbetti bilen var mıdır nasıldır
dün akşam n11 de media market satıcılı 55 e düştü vatan da bazen gece indiriminde 52 oluyor diye bekledim artık almam gerekiyor bunu mu alsam acaba çok fark var mıdır görüntü olarak bilen biri lazımhangi modeline baktın hocam iffalconun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
TCL bende kovalıyorum ama fiyat bunda cidden cezbedici![]()
Evet yayınlamıştı ama gecen baktım kaldırmış.yayınlamıştı normalde![]()
fiyat olarak farka değer gibi görünüyordün akşam n11 de media market satıcılı 55 e düştü vatan da bazen gece indiriminde 52 oluyor diye bekledim artık almam gerekiyor bunu mu alsam acaba çok fark var mıdır görüntü olarak bilen biri lazım
Aile evime almayı düşünüyorum, günde 15 saat falan açık kalır, herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ?arkadaşlar attığım videoyu izleyin youtube da incelemesini onun haricinde miniled giriş seviye 65 inch bu fiyatlarda yok arayüz android olarak çok yavaş değiş yani xiaomi mi stick ile aynı özelliklerde TCL de bunu giriş baz modellerinde çok kullanıyor eğerki ortalama bir qled kullanıyorsanız farkı çok rahat anlarsınız 55.000 tl lik televizyon ile kıyasladığınızda ise aradaki 20bin lik kadar fark yok 55bin ler çok para f/p olarak iyi bir televizyon subwoofer olması da avantaj. Tamamen her şey beklenti ile alakalı 55-60bin lik televizyon kalitesi beklersen değil ama 30-35 bine 55-60 bin likte yakın üzmeyecek bir performansı var...
destan yazmışsın hocam eline sağlık baya açıklayıcı olmuş bu paraya çok çok iyi doğru söylüyorsunuz55 inc kıyaslamıştım. 65 inc parlaklığı vs 55 e göre daha iyi ve ses sitemi 65inc daha iyi.
NextStar YE-55IDG11 55'' MiniLED TV
![]()
Televizyon dün kuruldu, herkesin görüntü kalitesi nasıl diye çok merak ettiği bir model olduğundan elimde bulunan SAMSUNG CRYSTAL LED modeli ile kıyaslamak istedim.
Kıyasın amacı marka hakkında kararsız kalıp Samsung, LG vs bilindik marka olsun onların kalitesi yeter diye düşünen ya da kararsız kalanlara yardımcı olmak için. Miniled de olsa marka NEXT ne derece iyidir diye düşünenler için.
Bahsettiğim özelliğe sahip TV fiyatları bu şekilde NEXT 55" TV ise miniled özelliği ile 19.500 TL.
Bu TV...
- eneskaya6
- Cevaplar: 20
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Bu model nextten daha iyi ama fiyatı ortada. Sadece fiyat ve performansı değerlendirirsek inanılmaz kusursuz son derece harika bir görütü beklemiyorsanız nextin miniledi coğu evdeki TV lerden açık ara daha güzel görüntü veriyor
iFFALCON 65U95A 65 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (3-Yıl Garanti) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
iFFALCON 65U95A 65 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (3-Yıl Garanti) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.trMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet yayınlamıştı ama gecen baktım kaldırmış.