Hocam hiç şu videoyı görmedinşzmiHocam bende bilmiyorum yurtdısı ürün olduğundan olabilir eğer dolandırsa mahkemeye versem kazanırmıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nasıl yani iban geri çekme filan onu biraz daha detaylandırırmısınız
Parayı eğer sorun öıkarsa bankadan geri labilirimiyimHocam hiç şu videoyı görmedinşzmi
Fatura garanti vs yokmusFaturasını istesene320€ ya nerden 5070 almış.
5060 lar 320€ dan başlıyor![]()
Dolandırıcı. %1 ihtimal dahi yok direkt dolandırıcı. Dolandırilmak istiyorsan ticaretini yaparsın sonra konu açarsın paramı nasıl kurtarabilirim diye.Fatura garanti vs yokmus
Adam zaten 420 euroya satoyodu tr fiyatına çevirirsek ama ben indirim yapa yapa 27bin TL'ye getirtirdim belki almanyadan gelme olayındsn dolayı ucuza bırskıyoe olabiliriDolandırıcı. %1 ihtimal dahi yok direkt dolandırıcı. Dolandırilmak istiyorsan ticaretini yaparsın sonra konu açarsın paramı nasıl kurtarabilirim diye.
Almanyada guncel en ucuz Rtx 5070 590€
Param güvende yapsamAtma sakın para mara iyi misin kim kime 17Kya 5070 vermiş. Arkadaşların dediği gibi Almanya fiyatı bile iki katı adamın dediği rakamın.
Kk adam zaten 23 bine koymustu ilana ben konusa konusa indirim yaptırdımabi biraz mantikli dusun adam 17kya niye 0 5070 versin 22-23 ten koysa hizlica satar zaten hic bulasma bence