Zepett8
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 579
Bi kaç aydır biraz da ai desteğiyle kendi oyunumu geliştiriyorum. Oyun metin tabanlı ve hikaye odaklı 2d rol yapma oyunu. Karakterimizin yaşadığı köy yağmalandıktan sonra yaşadıklarını anlatıyor hikaye olarak. Her olayda seçim çıkıyor bazılarında 2 bazılarında 8 tane olmak üzere seçenekler arasından seçim yaparak hikayede ilerliyoruz. Birde oyunda cesaret lanet barı var ekstra oynanış katması için. Lanet fullenirse oyun bitiyor ve cesarete göre oyun sonunda gelecek sonun metni değişiyor ama bu cesaret sistemini muhtemelen demoya eklemeyeceğim sonrası için. Hikayede ilerlediğimiz yöne göre farklı kişilerle tanışıp yeni yerler keşfedebiliyoruz. Oyunda birden fazla son olacak temeli hikaye basit bir oyun aslında. Bu ay bitmeden demoyu yapıp yayınlayacağım 10 tane son 200e yakın seçim vb. olacak. Reklama falan girer yasaktır diye oyunun linkini paylaşmıyorum eğer değilse isteyen olursa paylaşırım. Oyundan bi iki fotoğraf ekledim ilginizi çektiyse veya beraber çalışmak isteyen olursa yazabilir forumdan. Bu arada oyun hem Windows için .exe olarak hem de telefon tablet için browser sürümünü geliştiriyorum ve oyunu HTML CSS JS ile yaptım tamamen (böyle yapma sebebim oyun 2d metin tabanlı olduğu için ve diğer dillerde bilgim sıfır olduğu için). Konuyu açma sebebim ise fotoğraflarda demodan sonra adım adım ekleyeceğim özellikler var, bunlar dışında oyuna ekleyebileceğim öneriniz var mı?