❌İndirim Bitti! Swatch Özel Üretim Saat 32.000

REDLER YENİLDİMİ BELER

Arkadaslar swatch zaten saat markalari arasinda daha çok troll dedigimiz tarafa kayiyor. Bi ara da isbirligi yapip yine omega veya tissot tu sanirim isvicrede kar yagmadigi gun bu saati satmayiz diyip magazalari kapatmislardi.
Yani sozun ozu sizin yaptiginizi herkes akil edebilir. Swatch gibi bir marka ahmak olabilir mi sizce? Insanlarin geminiya veya gptye atip full cekebilecegini onlar da biliyor. Ozellikle troll sorular koymuslardi mesela. Keske ciddi ciddi fullemeye calismak yerine troll cevaplar verseydiniz

Zaten beğenmemiştim. Casio saatler daha güzel onlardan bakacağım.

Arkadaslar swatch zaten saat markalari arasinda daha çok troll dedigimiz tarafa kayiyor. Bi ara da isbirligi yapip yine omega veya tissot tu sanirim isvicrede kar yagmadigi gun bu saati satmayiz diyip magazalari kapatmislardi.
Yani sozun ozu sizin yaptiginizi herkes akil edebilir. Swatch gibi bir marka ahmak olabilir mi sizce? Insanlarin geminiya veya gptye atip full cekebilecegini onlar da biliyor. Ozellikle troll sorular koymuslardi mesela. Keske ciddi ciddi fullemeye calismak yerine troll cevaplar verseydiniz
o yuzden cevap anahtarındada dogru cevapları verdiler zaten bi akıllı sensın

ben diğer hesaptan bilerek hepsibi yanlış yaptım o maile daha mesaj gitmedi acaba olabilirmii

cevaplarla ilgilendiklerini sanıyor musunuz siz ? reklam çalışması için marka bilinirliği için kendileriyle alakalı sorular sorup herkese araştırma yaptırdılar. gerisi çekiliş gibi rast gele saatleri vermekte muhtemelen. Onu da mağaza başına stok belirlemişlerdir.

çok istedim ama olmadı bizde Reddi ilhak olduk

Red yedik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,475
Üyeler
200,134
Son üye
zaynk

Geri