M memetali 80+ Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Pazartesi, 03:30 #1 Normal oyun oynuyodum bir anda kasa fanlarım çalışmamaya başladılar biosa giriyorum sys 1 2 fanları 0 rpm gözüküyo nası çözücem
Normal oyun oynuyodum bir anda kasa fanlarım çalışmamaya başladılar biosa giriyorum sys 1 2 fanları 0 rpm gözüküyo nası çözücem
D Dmr_Gnc 80+ Katılım 1 Temmuz 2026 Mesajlar 26 Reaksiyon skoru 2 Pazartesi, 03:49 #2 cpu fanları dahil mi? hepsinin aynı anda gitmiş olması garip, acaba dalgalanmadan ötürü yanmış olabilirler mi? fanhub kullanıyorsan kablo temassızlığı olabilir, biraz kabloların şemasını anlatırsan iyi olur ne nereye bağlı gibi
cpu fanları dahil mi? hepsinin aynı anda gitmiş olması garip, acaba dalgalanmadan ötürü yanmış olabilirler mi? fanhub kullanıyorsan kablo temassızlığı olabilir, biraz kabloların şemasını anlatırsan iyi olur ne nereye bağlı gibi
M memetali 80+ Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 Pazartesi, 15:44 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 fanlar psu ya bağlı ekran kartı işlemci fanları çalışıyor ama kasa fanları çalışmıyo egzoz fan filan
B BÖCEK 80+ Bronze Katılım 14 Haziran 2026 Mesajlar 882 Reaksiyon skoru 305 Pazartesi, 15:52 #4 memetali yazmış: fanlar psu ya bağlı ekran kartı işlemci fanları çalışıyor ama kasa fanları çalışmıyo egzoz fan filan Devamı için tıklayın... Sistemi ne zaman topladınız
memetali yazmış: fanlar psu ya bağlı ekran kartı işlemci fanları çalışıyor ama kasa fanları çalışmıyo egzoz fan filan Devamı için tıklayın... Sistemi ne zaman topladınız