🔥İndirim RTX 5070 Ti 16 GB 50.898 TL

bu paraya bedava alın, ihtiyacınız varsa hiç kaçırmayın son fırsatlar bunlar

5k serisinde eğer ağır render yapmayacaksanız SFF olup olmamasının bir önemi yok. Çünkü 5k serisi kartlar undervolt yapılarak çok daha serin çalıştırılabiliyor. SFF diye kartın soğutması kötü diyip es geçmeyin.

NOT: Tabi bu, SFF olmayan herhangi bir modelin daha uygun fiyata bulunduğu takdirde tercih edilmesi gerektiği gerçeğini değiştirmez. Öncelik SFF olmayan modellerdir ama fiyat iyiyse SFF de alınabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Aynı Model En Ucuz 55.000 tl şuan baktığım kadarıyla 4.200 tl bir indirimi var pny rtx 5070 ti

Bunlar son indirimler gibi duruyor yani bu fiyatlara inen son indirimler tsmc zam yaptı galiba bildiğim kadarıyla veya yapacak

1 senedir "bunlar son indirimler" 😀

Bende zotac 5070 ti sff var ama kart oyunlarda 70 derece. Undervolt basıp geçin arkadaşlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vatandan veya başka yerden indirim bekleyin 45k civarı indirimli bir şekilde alırsınız

ARGB modelinin stoğu olsa fark koyar alırdım. Görsellik de önemli.

ya para o kadarda önemli değil şekli ve kalitesi çok hoşuma gitti açıkcası pyn de güzel ama 5k daha fazla veririm sevdiğim olur hem

yapay zekaya incelettim karşılaştırma yaptırdım gayet serin çalışan bir model olduğunu söylüyor fanları sessizmiş 0rpm moduda varmış heralde
Tasarımını sevdiysen olur ya bu bütçede tasarım da önemli artık

bunun argbli modeli çok tatli he
O model tuftan falan daha iyi eğer EPIC X RGB ise dediğiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,969
Üyeler
200,259
Son üye