🔥İndirim LG Ultragear™ OLED Gx7 26.5" 27gx700a-B 280hz 23.919,08 TL

lg ve dell monitörler izniniz dışında reklam uygulaması falan yükleyebiliyormuş
lg ve dell almaktan kaçınsanız iyi olur
lg monitörler pcye izniniz dışında bilgisayarınıza %100 erişim sağlayan reklam kurabilen bir program indiriyor

windowsun buna izin vermemesi lazım, çok acayip bi monitör takınca istediğini indirmesi
Bunun yüzünden 1300 dolarlık kavisli bir modeli satılsın diye 700 dolar düşürdüler yurt dışında. Burada kahkaha emojisi atanlar olayın yurt dışı pazarında nasıl bir kaos ortamı oluşturduğundan haberi yok. Aldıktan sonra Mcafe ile mutlular dilerim. Zırt pırt her şeyinize engel koyarsa görürsünüz gülmeyi.

Bunun yüzünden 1300 dolarlık kavisli bir modeli satılsın diye 700 dolar düşürdüler yurt dışında. Burada kahkaha emojisi atanlar olayın yurt dışı pazarında nasıl bir kaos ortamı oluşturduğundan haberi yok. Aldıktan sonra Mcafe ile mutlular dilerim. Zırt pırt her şeyinize engel koyarsa görürsünüz gülmeyi.
bugün pcye mcaffe indiren yarın pcdeki verileri satar. bilinçsiz olunca gülünüyor işte böyle şeylere

Dun baska LG konusuna yazmistim, GamersNexusun tespitiyle ortaya cikan bir durum. LG guven kirdi, toparlamasi zaman alir. Mcaffeyi seneler once bir yazilimci arkadasa sordugumda pek onermiyordu :)

Veri toplama amacli oldugu dusunuldugunden zaten bu durum baya tepki cekti. İzinsiz geri planda program yuklenmesi nedir ya hele ki kurumsal firmalarin yapmasi kabul edilemez. Windows defender yeterli diyenlere de yanit olmustur sanirim :) birkac sene once kendi Office programini trojan zannedip baska bir firmanin geri planda program yuklemesine izn vermesi ironik.. Aslinda baska firmalarin urunlerinde de guvenlik aciklari olusmustu ama..

@MrCodeX

Komik olan nedir yakın zamanda LG monitör satın almış olman mı?

Yakalanana kadar eğleniyorlardı, yakalanınca mırın kırın etmişler :kekw: Dahası da var bir videosu çekilsin de rezil olsun LG iyicene.

1785168684565.webp

Monitör kısmı korkunç TV kısmı daha da kanser bunların eski vukuatları da varmış , bir gazeteci verilerinin kendisinden izinsiz LG serverlarına gittiğini öğrenmiş falan (kablolu yayın verileri bile bu arada) düşünsene zamanında TV'yi açmışsın TRT1- TV8 yapıyorsun onun bile verisini yolluyormuş sdfsdgs onda da aynısını yapmışlar özür dilemeyip "hadi iyisiniz düzelttik" rollenmesi.

@MrCodeX

Komik olan nedir yakın zamanda LG monitör satın almış olman mı?

Komik olan senin olmaması sırf virus programı indiriyor diye monitor mü almayacağım iyice saçmaladınız.
_
1785169384334.webp

Bunu indirme ben kullanmıyorum şahsen. Ha hadi yanlışklıkla indirse bile basit bir yazılımı bilgisayardan kaldıramıyorsan. Forumda dolaşma bilgisayarını çöpe at.
Cevap yazarsan ilgilenmiyorum benim konuma da saçma mesajlar atmıştın yani ne yapmaya çalıştığın belli değil kavga mı istiyorsun ilgi orhenliği mi yapıyorsun belli değil.

Çözüm cevap yazanlar var zaten olay o değil, komik emojisi atman sanki olay yokmuş gibi davranman milleti tetikliyor anladın? Saçma olan senin düşünme organını yeterince kullanamaman.

Komik olan senin olmaması sırf virus programı indiriyor diye monitor mü almayacağım iyice saçmaladınız.
_
Alıntıyı görüntüle

Bunu indirme ben kullanmıyorum şahsen. Ha hadi yanlışklıkla indirse bile basit bir yazılımı bilgisayardan kaldıramıyorsan. Forumda dolaşma bilgisayarını çöpe at.
Cevap yazarsan ilgilenmiyorum benim konuma da saçma mesajlar atmıştın yani ne yapmaya çalıştığın belli değil kavga mı istiyorsun ilgi orhenliği mi yapıyorsun belli değil.
Konu sadece McAfee değil zaten. Birincisi bu uygulama yabancı testlerde ve reddit forumlarında görüldüğü kadarıyla Windows update'i ile otomatik yükleniyormuş. McAfee de yanında geliyormuş(en önemsiz kısmı sayılır, McAfee veriden nemalanmak için orada)
Sıkıntı şurada, rızan olmadan yükleniyor bunların hepsi ve veri takibine onay veriyorsun(yine rızan olmadan), tüm sistemini izliyor bu uygulama bir de. Öyle bir yetkinlik açmışlar arkaplanda.

Tam olarak kaldırılamıyormuş sanırsam bir de komut falan girmen gerekiyormuş her şeyini silmen için. Standart bir kullanıcıyı gereksiz uğraştırma sayılır bence bu da.

Bizim ekonomide alınmasın, tepki gösterin cart curt denmesi pek mantıklı değil, malum sabit düzende giden bir ekonomimiz ve pazar sistemimiz falan yok. Akılda bulunsun hani alacaklara. Windows şimdilik durdurmuş bu indirmeyi.

Monitör için elzem bir uygulama mı bilmiyorum hani lazımlık açısından. Bende Asus DisplayWidget var mesela, OSD'ye girmeden ayar yapmak çok rahat oluyor. O tarz bir şey ise indirmemek de ayrı sıkıntı.

TV kısmı zaten reklamlardan ve kapalı sistemlerinden dolayı müdahale pek yapamıyorsun orada giden gidiyor :kekw:

LG'nin genel bu acizliği yapması güldürdü ama, hani pazar sensin kardeş daha neyin ekstra kârının peşindesin anlayamadım. McAfee ile rezil partnerlikleri de cabası.

Çözüm cevap yazanlar var zaten olay o değil, komik emojisi atman sanki olay yokmuş gibi davranman milleti tetikliyor anladın? Saçma olan senin düşünme organını yeterince kullanamaman.
Yorumlara göre emoji attım düşünme organını kullanabilen ama herşeyi burnunu sokan arkadaş çok konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun.

Şöyle yazılabilir mesela lg monitor uygulaması isteminiz dışı uygulama indiriyor reklam yapıyorlar bilginiz olsun ama çözümü de var herkesin bilgisi olsun

Herşeye muhalefet olma bence

İçeriği okuyan çözümü var mı yok mu görüyor deneyip uyguluyor zaten boş konuşan adam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,323
Üyeler
200,345
Son üye
guney0101

Geri