Nextstar 65 İnch Miniled Ye-65ıdwg11 34.999tl!!!

Evet onu ben de farkettim sebebi çok alt seviye bir mini ledmiş pazarlık hilesi olarak sayıyor. gerçek mini led deneyimi vermiyormuş hatta o yüzden parlaklığı bile 400 niti geçemiyor diyor. Kısacası Nextin bu modeli Lg nin daha üst ve pahalı modellerinin rakibi olarak konumlanıyor.
30 dk dır bakıyorum gerçekten miniled değil ama miniled diye pazarlıyor sanırım koskoca lg. İçini açıp bakmak lazım muhtemelen direct led çıkacak.

30 dk dır bakıyorum gerçekten miniled değil ama miniled diye pazarlıyor sanırım koskoca lg. İçini açıp bakmak lazım muhtemelen direct led çıkacak.
baktım iyice bu mini ledlerin sayısı arttıkça kaliteli oluyormuş. Lg de açıktan faydalanıp çok az miktarda mini led koyup o adla pazarlayabilmiş çünkü mini led tv diyebilmek için en az 500 mini led kullanmanız gerek falan diye bi sınır yokmuş bu açıktan faydalanmışlar. Dolandırıcı esnaf taktiği yapıyor koskoca firma. Ekstra olarak parlaklık değeri 400 nit olmasının sebebi mini led teknolojisi değil tamamen mini led sayısının azlığından

Mediamarktta halen 43k bu arada ama gemini bu ürüne ısrarla miniled değil diyor anlamadım almayı düşünen iyice bir araştırsın. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...z-vrr-webos26-ai-qned-miniled-tv-1254593.html

neden miniled değil diyorki miniled yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

baktım iyice bu mini ledlerin sayısı arttıkça kaliteli oluyormuş. Lg de açıktan faydalanıp çok az miktarda mini led koyup o adla pazarlayabilmiş çünkü mini led tv diyebilmek için en az 500 mini led kullanmanız gerek falan diye bi sınır yokmuş bu açıktan faydalanmışlar. Dolandırıcı esnaf taktiği yapıyor koskoca firma. Ekstra olarak parlaklık değeri 400 nit olmasının sebebi mini led teknolojisi değil tamamen mini led sayısının azlığından
Her işin de hilesi var ya o zaman next nasıldır acaba chat yada gemini ye soralim

Bu nextin miniledi 55 inç olan iyi fiyata düşmüş bence 23.999 tl iyi alınır gibi duruyor

bu nasıl acaba 41.000

Alıntıyı görüntüle

n11 de 55 e düşmüş

55 🤣🤣
Konu hortlanacak ama C6k 52 düştü vatan da

Acımayın, yapıştırın 😀

Ekler

• 1000192400.webp
    1000192400.webp
    126.8 KB · Hit: 64
Tcl Tv alan arkadaşlar, Tv leri gelince yeni yazılımlarin yükleme, ekran görüntü ayarlari yapma, sterimo cloudstream Nuvio gibi Apk leri yükleyip film dizi mac izleme ve daha bir cok konuda bilgi ve deneyimi bulabileceği, sorularına 7/24 cevap bulabilecegi Telegramdaki 2373 üyeli sayfaya bakmalarını tavsiye ederim.

Bu Model Sıkıntı Bence Ya " IPS Panel " Yerin HVA Panel Kullansa Alınırdı .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,446
Üyeler
200,678
Son üye
sidaraslan0

Geri