❌İndirim Bitti! MSI B650-A Wıfı 8009 TL

Yani ileride upgrade edideksen b850 alabilirsin eğrr am6 ddğilde am5 yeni işlemci gelirse
7800x3D alıcam zaten uzun yıllar upgrade etmeme gerek kalacağını sanmıyorum AM6 2028 deniyor 1.5 sene var en kötü ihtimalle o yüzden 1000TL daha kısıp yüksek fazlı B650 daha mantıklı geliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
7800x3D alıcam zaten uzun yıllar upgrade etmeme gerek kalacağını sanmıyorum AM6 2028 deniyor 1.5 sene var en kötü ihtimalle o yüzden 1000TL daha kısıp yüksek fazlı B650 daha mantıklı geliyor
B650 daha iyimiş hocam yapıştır geç

Arada 2000lik bi fark göremedim PCIe 5 slotu dışında şahsen varsa tabi bakabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleMantıklı geldi aldım teşekkürler
Geçmiş olsun.
Faz yapısı dışında tek bir iyi yanı yok. 4 ram slotu daha kötü 2'den, parazit yapıyor. 3 M2 istiyorsan b850m-k'da da var. Üstüne üstlük leş oğlu leş MSI biosuna mahkum kalıcaksın. Faz yapısının da çok bir önemi yok bu arada R9 ile render almıyorsan.

• Hahaha
Geçmiş olsun.
Faz yapısı dışında tek bir iyi yanı yok. 4 ram slotu daha kötü 2'den, parazit yapıyor. 3 M2 istiyorsan b850m-k'da da var. Üstüne üstlük leş oğlu leş MSI biosuna mahkum kalıcaksın. Faz yapısının da çok bir önemi yok bu arada R9 ile render almıyorsan.
Onun yerine bunu düşünüyordum iptal etmek için geç değil vaktim var.
Bunu almam için bi neden var mı veya başka bi öneri o zaman. Bunun da fazının yeterli olacağını biliyorum o konuda sorun yok

Bunu almam için bi neden var mı veya başka bi öneri o zaman. Bunun da fazının yeterli olacağını biliyorum o konuda sorun yok
Yok kanka ben araştırmıştım kullanan tanıdıklarada sordum almadan öneri üstüne aldım zaten arkadaştan güvenilir anakart sıkıntı çıkmaz rahat ol

• Beğen
Yok kanka ben araştırmıştım kullanan tanıdıklarada sordum almadan öneri üstüne aldım zaten arkadaştan güvenilir anakart sıkıntı çıkmaz rahat ol
Yani doğrudur ben sadece fikir alıyorum birden fazla kişi iyi dedi arkadaş kötü diyince bi dinleyip fikir almak istedim.

• Beğen
Sağ ol kral tam da anakart arıyordum 200 tl amazon kuponuyla 7800 küsura geldi

• Beğen
Gigabyte al. BIOS konusunda 1 Asus 2 gigabyte. MSI ve colorful bulaşma.

• Hahaha
Gigabyte al. BIOS konusunda 1 Asus 2 gigabyte. MSI ve colorful bulaşma.
Biosla ne kadar işim olabilir ki buna geçeyim onu düşünüyorum. Coil whinesa parazit dediğin her anakart yapabilir onu bu sistemde yapacağını düşünmüyorum. Araştırıp bakınca da öyle aham şaham bi ses sorunu göremedim

• Beğen
Bu çok daha iyi.
eagle 12 faz ve m2lerde pasif soğutma sadece 1inde var
port sayısı daha fazla

b850 eagle 1 tane gen5 ssd desteği ve pcie5 desteği var. b850 ile b650nin kabaca farkları bu. Gen5 ssdler de aşırı pahalı fiyat farkına hiç değmiyor

fpsler aynı pcie4 vs 5
Hocam msi b850 gaming pro mu b850 eagle mi sence

b650 için bu paralar çok değil mi? masaüstü pc de hanginiz wifi kullanıyor merak ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,925
Üyeler
200,249
Son üye
aeg499

Geri