Yardım 9070xt İçin Pigtail Güç Bağlantısı

Bazı 9070xt ler 2 8 pin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pigtail kullanma soeunlara neden olur. Arka kapagı ac cok zor bisi degil
yarın gündüz vakti bi uğraşacağım bakalım umarım zarar vermem gpuya

yarın gündüz vakti bi uğraşacağım bakalım umarım zarar vermem gpuya
1785190804485.webp

a1250gs bu 3 tane 8 pin var 2 tane anakart geriye 1 tane kalıyor az önce attığım kabloyu 12v2x6 takıp 8 pine dönüştürüyorsun eğer sendeki dönüşüm bu şekildeyse sıkıntı yok ama bir tane 8 pini 2 tane 8 pine çeviriyorsa sıkıntı büyük

Alıntıyı görüntüle
a1250gs bu 3 tane 8 pin var 2 tane anakart geriye 1 tane kalıyor az önce attığım kabloyu 12v2x6 takıp 8 pine dönüştürüyorsun eğer sendeki dönüşüm bu şekildeyse sıkıntı yok ama bir tane 8 pini 2 tane 8 pine çeviriyorsa sıkıntı büyük
psu modüler değil nasıl anlarım 12v2x6 mı yoksa bir tane 8 pin mi olduğunu?

o kablonun karşılığını bul çek psu tarafındaki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu 1 tane 8 pinden 2 tane 8 pin yapıyor gibi ekran kartı nedir ?
6700xt red devil. 1 tane 8 pinden yine 8 pin çıkıyor. bu kullanım şekli zararlı mı ?

6700xt red devil. 1 tane 8 pinden yine 8 pin çıkıyor. bu kullanım şekli zararlı mı ?
tavsiye edilen bağlantı şekli değil kablo iyiyse sorun çıkarmayabilir ama ben kesinlikle böyle bağlamazdım

ne kadar süredir bu şekilde bağlı?
rx 6800ü de böyle bağlı 1 sene kullandım. 6700xt yi de 11 aydır böyle kullanıyorum. Bir sorun da yaşamadım.
tavsiye edilen bağlantı şekli değil kablo iyiyse sorun çıkarmayabilir ama ben kesinlikle böyle bağlamazdım
öyle şey olur mu ? tr deki yarı bilgisayarın ekran kartı patlamış gitmişti olması lazım o zaman.

rx 6800ü de böyle bağlı 1 sene kullandım. 6700xt yi de 11 aydır böyle kullanıyorum. Bir sorun da yaşamadım.

öyle şey olur mu ? tr deki yarı bilgisayarın ekran kartı patlamış gitmişti olması lazım o zaman.
sizin gpu'nun tdp değeri 230w tek 8 pinden enerji almak için tam sınır değerde diyebiliriz ama 9070xt 300w üzeri enerji tükettiği için tek 8pinden alınan güç tehlikeli 3-5 adet 9070xt'nin soketi erimiş onları görünce içime kurt düştü.

1 kablodan 150watt geçireceğime 2 kablodan 75 75 geçiririm mantık bu hocam patlayıp patlamaması değil millet boşuna 15 20 fazlı anakart almıyor her faz ısınan alanı büyütüyor ki daha fazla soğuyabilsin

Sanırım NZXT C750'nin modüler PSU'sundan bahsediyorsunuz. PSU tarafındaki 8 pinlik çıkış zaten 300W kapasiteye sahiptir, bu sebeple ilk attığınız fotoğraftaki kablo gibi 2 adet 6+2 pin çıkış verir. Yine de arkadaşların dediği gibi 250W ve üzeri, 300W limitine yaklaşan durumlarda iki ayrı kanaldan almanız daha sağlıklı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,716
Üyeler
200,486
Son üye
fearslodge

Geri