Merak Etiğim Bir Şey Var Sizin Hakkınızda (Forumdakiler)

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
908
bir şey satın aldıgınızda ömürlük mu alıyorsunuz yoksa ya ben bunu 3.5 ay kulanırım sonra 2 el olarak satarım mı diyorsunuz klavyedir televizyondur maus klavye monitör

bu herhang bir şey olabilir

şahsen ben ömürlük bozulana kadar alıyorum ama sonra elimde patlıyo satamıyorum çöp oluyor siz napıyorsunuz?

Ömürlük alıyorum. Genelde 0 alip 2. el sattigim bir sey yok sadece 2. el alip sattigim var.

çok korkunç....
Nesi korkunc yikayip yikayip giymistir heralde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden bir seyin eskimesinden korkar omrunun bittigini anlamazdi kabullenmezdim. Simdi ise her seyin omru var zamani gelince gorevini bitirecek.

Nesi korkunc yikayip yikayip giymistir heralde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden bir seyin eskimesinden korkar omrunun bittigini anlamazdi kabullenmezdim. Simdi ise her seyin omru var zamani gelince gorevini bitirecek.
6 Yıl çok uzun bi süre bilmiyorum şahsen giyim konusunda 3 yıl giyip çöpe atıyorum

Çoğu şeyi tamir ettire ettire sonuna kadar kullanıyorum.
Örneğin; şuanki çantam ilkokul 4.sınıf çantam.
Halen kullanıyorum.
Bazı şeyleri atamıyorum çünkü iyi kötü birlikte atlattığımız günlerde kimsem yoksa bile onlar vardı yanımda.Yarı yolda bırakmadılar Allah'a şükür
Bu yüzden atmıyorum :D

Alanlar sadece sıfır alıyor,ya kendisi için ya da kampanyadan Alıp al sat yapmak için

şuan giydiğim kilot minimum 6 yıllık
Pasaport çıkartmak lazım o kilota. Artık bir vatandaş olmuş eşya değil :D

Gereksiz yere yeni bir ürün almam.
17' LG VGA monitorü neredeyse 20 yıl kullandım. Keşke satmasaydım diyorum.
Çünkü oyun çözürlüğünü artırınca performans düşüyor. Mis gibi berrak görüntüsüde vardı.

Ömürlük alıyorum 60hz monitör almıştım 2020 de hâlâ kullanıyorum her yaz değiştircem diyorum değiştirmiyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,429
Üyeler
200,400
Son üye
furynight

Geri