🔥İndirim Samsung Odyssey G8 G81sf 27" 0.03 Ms 4k Uhd 240 Hz OLED Monitör 34.999,00tl

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Loky
Peşin fiyatına 6 taksitte var.
NOT: Aldığınız yerden bağımsız bu tarz yüksek meblağlı monitörleri lütfen teslim aldığınız sırada aldığınız yerin önemi olmaksızın video ile açılış ve denemelerinizi yapmanızı tavsiye ediyorum.

bise dicem bu diya ya 0.03 ms cidden bu değeri verebiliyor mu bide 1ms monitörlere kıyasla rekabetçi oyunlarda hissedilir bir fark mı ust seviye oyuncular için

bise dicem bu diya ya 0.03 ms cidden bu değeri verebiliyor mu bide 1ms monitörlere kıyasla rekabetçi oyunlarda hissedilir bir fark mı ust seviye oyuncular için
Kesinlikle fark edilmiyor, bu işten para kazanan e sporcu adam zaten istediğini alır.

En düşük gecikme süresi 0.03 ms, ortalamada 2-3 ms civarı olması lazım. 1 ms diye satılan IPS monitörlerin ortamasını düşün şimdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle fark edilmiyor, bu işten para kazanan e sporcu adam zaten istediğini alır.
Fark ediliyor bu arada sallamasyon bilgi vermeyin. OLED monitörleri diğerlerinden ayıran en büyük özellik bu zaten. Gecikme süresi ve sonsuz kontrast.

En düşük gecikme süresi 0.03 ms, ortalamada 2-3 ms civarı olması lazım. 1 ms diye satılan IPS monitörlerin ortamasını düşün şimdi.

Fark ediliyor bu arada sallamasyon bilgi vermeyin. OLED monitörleri diğerlerinden ayıran en büyük özellik bu zaten. Gecikme süresi ve sonsuz kontrast.
kanka şahsen kendimi üst düzey bir fps oyuncusu olarak adlandırabilirim oledde denedim ipsde va da her boku denedim afedersinde bir bok anlayamazsın

kanka şahsen kendimi üst düzey bir fps oyuncusu olarak adlandırabilirim oledde denedim ipsde va da her boku denedim afedersinde bir bok anlayamazsın
Anlayamıyorsan bu senin engelin. Gayet açık bir gecikme süresi farkı var ve doğru sistemle OLED monitör oyunlarda müthiş zevk veriyor.

farkediliyorsa esporcular neden olede geçmiyor tn daha mı iyi

4 k 240 fps almam ya ben olsam ama 6 taksit iyimiş

ve bunun neresi indirim 5 6 aydır aynı fiyatta

Geri