Ps5 mi Alınmalı Sistem mi Yükseltilmeli?

Reaksiyon skoru
3
Merhaba, ağustosun 15'inde Kıbrıs'a gideceğim. Taksitle PS5 almayı düşünmüştüm ama eniştemde de PS5 var ve aldıktan sonra oynamaya heves kalmadığını, boşuna almamamı söyledi. Evde masaüstü bilgisayarım var. Özellik olarak B450M S2H, Ryzen 3 3300X, RTX MSI 2060 6 GB, 16 GB Corsair RAM, 240 GB M.2 SSD bir kasam var. Sizce bu kasayı mı yenileyeyim? Yeni ekran kartı, yeni işlemci vs. ya da yaz fırsatlarından komple yeni kasa mı alayım ya da kasa kalsın PlayStation 5 mi alayım? Ne önerirsiniz?

Öbür konuya da yazdım, ps5 zaten 2060la 3060 arasında bi güce sahip o yüzden alman anlamsız. İkinci elden bi ryzen 5 5600 bir de yanına rx 9060xt 16gb alıyosun keyfine bakıyosun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlar aşırı kazık fiyatta ve aylık üyelik falan derken cebini zorlayacak gerek yok

bi kere ps5 aldım kendi kendine fişe takılıyken işlemci bozuldu tamir edilemez hale geldi. Tekrar almayı düşünürken sistem yükselttim mutluyum. PS5 hikayeli oyun seviyorsan güzel evet ama bu tamamen sana bağlı ben arkadaşlarımla ailemle evde iki kişilik oynamak istiyorum diyorsan ps5 mantıklı.

playstation artık zengin işi oldu
oyunları aşırı pahalı
Bir çok oyunda türkçe alt yazı yok
bir çok oyunda Plus üyeliği alman lazım aylık fiyatı var
Bilgisayarını yükseltip
xbox gamepad alıp oynayabilirsin.

Benim seneler önce almıştım son 2 3 aydır açmıyorum bile doğru düzgün

PS5 sırf GTA6 ve WOLVERİNE oyunu için aldım birazda yatırım maksatlı çok oynamıyorum üyeliği pahalı , oyunları pahalı.

PS5 sırf GTA6 ve WOLVERİNE oyunu için aldım birazda yatırım maksatlı çok oynamıyorum üyeliği pahalı , oyunları pahalı.
Hacım tüketim malı almışsın, yatırım olmuyor ki. Yani yatırım getirisi olan bir şeye denir. Ps5 durduğu yerde değer kaybediyor

2027 eylül ayı gibi playstation 6 duyurulur değer kayıpları da başlar ps5 ölü yatırım

Hacım tüketim malı almışsın, yatırım olmuyor ki. Yani yatırım getirisi olan bir şeye denir. Ps5 durduğu yerde değer kaybediyor
Nasıl bir kayıp PS6 alırken elden çıkarıp üstüne katabilirim sıfır fiyatı vereceğime.

PS5 Almak artık sorun değil önemli olan oynayabilmek oyunlar çok pahalı ve alternatif oyun alabileceğin bir platform yok ben sistem iyileştirmeni tavsiye ederim

Fc26 oynamıyorsan hikayeli oyunları bitirince satmak istersin. Tamamen sana bağlı bir durum. Sıkılmaya gelincede belli yaştan sonra alınca evet 20li yaşında olan biri ile aynı heveste olamıyorsun.

PS5 Almak artık sorun değil önemli olan oynayabilmek oyunlar çok pahalı ve alternatif oyun alabileceğin bir platform yok ben sistem iyileştirmeni tavsiye ederim
O plusla çözülüyor ve kardeşlik olayı var. Ama bir yılda plusta olan o kadar oyunu bitirmen imkansız

Nasıl bir kayıp PS6 alırken elden çıkarıp üstüne katabilirim sıfır fiyatı vereceğime.
Sen yatırım diyorsun ya sana getirisi yoksa yatırım olmuyor, belki ileride devülasyon sebebiyle Türk Lirası bazında artış gösterebilir ama reel fiyatı olarak baktığımızda(dolara endekslersek) fiyatı düşecektir her tüketim malında olduğu gibi koleksiyon olmadığı sürece. Yatırım demene takıldım o yüzden dedim yoksa istediğini alabilirsin

Yani hisse senedi veya fon gibi gerçek bi yatırım aracına yatırım yapsan belki gta6 çıkınca iki ps5 alırdın belli olmaz

Sen yatırım diyorsun ya sana getirisi yoksa yatırım olmuyor, belki ileride devülasyon sebebiyle Türk Lirası bazında artış gösterebilir ama reel fiyatı olarak baktığımızda(dolara endekslersek) fiyatı düşecektir her tüketim malında olduğu gibi koleksiyon olmadığı sürece. Yatırım demene takıldım o yüzden dedim yoksa istediğini alabilirsin

Yani hisse senedi veya fon gibi gerçek bi yatırım aracına yatırım yapsan belki gta6 çıkınca iki ps5 alırdın belli olmaz
İki tane ihtiyacım olsaydı mantıklıydı hali hazırda yapıyorum hocam zaten uzun vadede yatırımları ben bunu ''yatırım'' maksadıyla dedim yoksa öyle fon , hisse , altın yatırımından bahseder gibi bahsetmedim.

Öbür konuya da yazdım, ps5 zaten 2060la 3060 arasında bi güce sahip o yüzden alman anlamsız. İkinci elden bi ryzen 5 5600 bir de yanına rx 9060xt 16gb alıyosun keyfine bakıyosun

Oyunlar aşırı kazık fiyatta ve aylık üyelik falan derken cebini zorlayacak gerek yok
hocam aynı kullanıcı adına yazdımda sizmisiniz ig

Geri