❌İndirim Bitti! Gıgabyte Anakart AMD Am5 Atx X870 Eagle Wıfı7 9.900 TL

Siparişi verdimde keşke şu 9800x3d yi 19k ya tekrar açsalarda onu sipariş geçsem.

Ekler

• 14799.webp
    14799.webp
    43 KB · Hit: 46
sabah MSI Pro B650-A 8000 TL ye kaçırdım hocam bu anakartı düşünüyorum ikisi arasında uygun mudur bu x870 hocam
B650A pro 2x7 faz ama 80 Amper SPS MOSFET gibi en üst performans seviyesinde mosfetlere sahipti. 8000 TL ye gerçekten maalesef kaçırmışsınız.

Bu anaka rtta epey güçlü. Eğer üst seviye bi işlemci kullanacaksanız alın. Arkanıza bakmazsınız Teknolojik olarak da üzerindeki her donanım son jenerasyon. Eh,fiat olarakda indirimli zaten.Bütçeniz varsa,alın geçin,yani.:)

Yapıştırın CW yok tak çalıştır stabil mis gibi kart bedava

B650A pro 2x7 faz ama 80 Amper SPS MOSFET gibi en üst performans seviyesinde mosfetlere sahipti. 8000 TL ye gerçekten maalesef kaçırmışsınız.

Bu anaka rtta epey güçlü. Eğer üst seviye bi işlemci kullanacaksanız alın. Arkanıza bakmazsınız Teknolojik olarak da üzerindeki her donanım son jenerasyon. Eh,fiat olarakda indirimli zaten.Bütçeniz varsa,alın geçin,yani.:)
Hocam hiç sormayın foruma cevap yazarken stok tükenmiş alamadım :(

Hocam toplayacağım kasayı yavaş yavaş toplucam indirim oldukça ve ilk olarak işlemci 7500f ile başlamak istiyorum 2-3 sene sonra işlemciyi upgrade ederim diyorum, ekran kartı ise rtx 5070 olacak

Bu anakartın fazı kaç ve kaç amper hocam mosfetleri vs

Hocam hiç sormayın foruma cevap yazarken stok tükenmiş alamadım :(

Hocam toplayacağım kasayı yavaş yavaş toplucam indirim oldukça ve ilk olarak işlemci 7500f ile başlamak istiyorum 2-3 sene sonra işlemciyi upgrade ederim diyorum, ekran kartı ise rtx 5070 olacak

Bu anakartın fazı kaç ve kaç amper hocam mosfetleri vs
2x8 faz, 55amper.DRMos ,orta/üst seviye mosfetler.Az buz bi değer değil. Giriş seviye anakrtlarda 2x4(hibrid ile 8 faz gösteriliyor) , 5,6 faz ve en düşük performans veren seviye ayrık mosfetler kullanıldığını düşünürsek. :)

Geri