recep ivedik değil kanka şafak sezer repliği buRecep ivediğin replik varya cinci hoca diyor bazıları bunun koktuğu söyler ama gerçek içecekmi neyse o budur diyor
recep ivedik değil kanka şafak sezer repliği buRecep ivediğin replik varya cinci hoca diyor bazıları bunun koktuğu söyler ama gerçek içecekmi neyse o budur diyor
sabah MSI Pro B650-A 8000 TL ye kaçırdım hocam bu anakartı düşünüyorum ikisi arasında uygun mudur bu x870 hocam2x8 faz işlemciye ayrılmış.55 amper DRMos mosfetler var. Bence bu fiata alınır. Giriş seviyesi 2 ram slotlu bazı anakrtları 7-8 binden satıyorlar.
B650A pro 2x7 faz ama 80 Amper SPS MOSFET gibi en üst performans seviyesinde mosfetlere sahipti. 8000 TL ye gerçekten maalesef kaçırmışsınız.sabah MSI Pro B650-A 8000 TL ye kaçırdım hocam bu anakartı düşünüyorum ikisi arasında uygun mudur bu x870 hocam
Hocam hiç sormayın foruma cevap yazarken stok tükenmiş alamadımB650A pro 2x7 faz ama 80 Amper SPS MOSFET gibi en üst performans seviyesinde mosfetlere sahipti. 8000 TL ye gerçekten maalesef kaçırmışsınız.
Bu anaka rtta epey güçlü. Eğer üst seviye bi işlemci kullanacaksanız alın. Arkanıza bakmazsınız Teknolojik olarak da üzerindeki her donanım son jenerasyon. Eh,fiat olarakda indirimli zaten.Bütçeniz varsa,alın geçin,yani.![]()
Ben aldım ama iptal edecektim istersen sana satayimSiparişi verdimde keşke şu 9800x3d yi 19k ya tekrar açsalarda onu sipariş geçsem.
Kartla 3 taksit olayi lazim geciyorsa alabilirimBen aldım ama iptal edecektim istersen sana satayim
Kartla 3 taksit olayi lazim geciyorsa alabilirim![]()
Evetde incehesap 19k ya satmıştı yine o fiyata karta taksitle alacağım bir satıcı lazım bana. O yüzden demiştim.Amazonda peşin 9 taksit yapıyor kartlara
Alıntıyı görüntüle
2x8 faz, 55amper.DRMos ,orta/üst seviye mosfetler.Az buz bi değer değil. Giriş seviye anakrtlarda 2x4(hibrid ile 8 faz gösteriliyor) , 5,6 faz ve en düşük performans veren seviye ayrık mosfetler kullanıldığını düşünürsek.Hocam hiç sormayın foruma cevap yazarken stok tükenmiş alamadım
Hocam toplayacağım kasayı yavaş yavaş toplucam indirim oldukça ve ilk olarak işlemci 7500f ile başlamak istiyorum 2-3 sene sonra işlemciyi upgrade ederim diyorum, ekran kartı ise rtx 5070 olacak
Bu anakartın fazı kaç ve kaç amper hocam mosfetleri vs
Malesef hacı firma değilim taksit yapamamEvetde incehesap 19k ya satmıştı yine o fiyata karta taksitle alacağım bir satıcı lazım bana. O yüzden demiştim.