TCL OLED ve Miniled Monitörleri Türkiye'de Satışa Çıktı!

@achardir @Tayfunns @XPCX fiyatı nasıl bilemedim de bang olufsen için bile alınırdı ya mat olmasa :uzgunpeepo:

1785271615279.webp

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Fiyat yüksek bunun anlamsız bana kalırsa ama tasarım dizayn hoparlör güzel.
20k'sı zaten hoparlöre gidiyor. Firmanın en ucuz ürünü 10k :D

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen seversin mat 😀
İyiymiş fiyatı da mat olması bir tık kötü olmuş ama yinede alınabilir gibi geldi
Şimdi o soru mat kaplaması sökülmez mi dadadasdada.
Samsungçular göreve.

• Hahaha
Rekabet her zaman iyidir :kedi:

• Beğen
Bu Mini LED monitörler için konuda doğru dürüst bir yorum göremedim. Nasıldır, alınır mı, kronik sorunu var mı vesaire; renkleri gerçekten iyi gösteriyor mu?

Keşke bu konuyu daha önce görseydim, 2K VA AOC monitör yerine kesinlikle bunu alırdım. AOC'yi tam bu lansman olarak çıktığı zamanlarda almıştım , bu fırsatı yeni fark edince insan cidden üzülüyor. Pişman oldum doğrusu

Keşke bu konuyu daha önce görseydim, 2K VA AOC monitör yerine kesinlikle bunu alırdım. AOC'yi tam bu lansman olarak çıktığı zamanlarda almıştım , bu fırsatı yeni fark edince insan cidden üzülüyor. Pişman oldum doğrusu
Nasip kısmet hocam takma kafaya ileride yükseltirsin daha iyileri daha uyguna gelir.

@Kartallar

Bjkyener alırsın artık MiniLED ama 32" 4k istiyordun iyi fiyata gelir mi bilmiyorum zor gibi takipte kal veya OLED için en son VESA DisplayHDR True Black 1000 sertifikalı monitörleri bekliyorum diyordun :D

Dört beş seneye bu zamana kadar QDEL gelir belki de o zamana kısmet, o değilde bırak tartışmayı artık en son ceza yemiştin buradan sal gitsin.

Bana diyordun DH konusuna artık daha yazmayacağım konu anonimleşti fikrin hâlâ değişmedi mi?

Özelden bana konu sahibi olmam için kullanıcılardan mesajlar geldi istemedim, konu sahibi zaten sendin konun silinince tekrar ben açtırdım yönetimden.

Dönmeyi tekrar düşünmez misin?

Son düzenleme:
Nasip kısmet hocam takma kafaya ileride yükseltirsin daha iyileri daha uyguna gelir.
Aoc 27" Q27G4ZR aldım sırf fiyat avantajlı diye 8900tl ye daha kutuyu açmadım iade edip bunu almalımıyım sizce
zaten g25f2 monitörüm var ana monitör olarak kullanıyordum fps oyunu oynamıyorum arada lol ve mmorpg çoğunlukla dizi filim izliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,402
Üyeler
200,376
Son üye
hayatsızbilgisayarcı

Geri