❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz 7.1 1.799 TL

Evet şuan kullanıyorum ama ben indirdiğimde aktifti güncelleme ile düzelttiler mi bilmiyorum ben güncellmedim uygulamayı
Link var mı hocam driver'ın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rica ederim hocam deniyelim bakalım nasılmış kulaklığı ihtiyacım vardı.
Valla meraktan çektim bi tane. Umarım denildiği kadar iyidir.

Razer blackshark v2x den geçilir mi

1785254202902.webp

Tükendi bilee.

Yapıştırın güzel ürün. Ürün ATK N9 PRO ile benzer, hatta aynı sayılabilir. ATK uygulaması kulaklığı ATK N9 PRO olarak görüyor. Bağlantıda ucundan incelemiştim.

Razer blackshark v2x den geçilir mi
Geçilir.

Nereden hangi kuponla aldın hocam?

Atk markasının driverı ile uyumluymuş hocam, hala aktif olarak çalışıyor mu?
Evet şuan kullanıyorum ama ben indirdiğimde aktifti güncelleme ile düzelttiler mi bilmiyorum ben güncellmedim uygulamayı
En güncel sürümü yüklü halen tanıyor. Açıkçası güncelleseler bile, forum olarak eski sürümü bulur paylaşırız dert değil. ATK uygulamasındaki EQ ayarları ile sesleri çok daha iyi oluyor. Ayrıca biraz Çin sitesi falan uğraştırıcı ama ATK sitesine üye olup, uygulamaya giriş yapın. Giriş yapınca topluluğun yaptığı EQ ayarlarını da kullanabiliyorsunuz.

Gerçi şimdi baktım süpürmüşler.

Türk Telekom müşterisi olanlar uyguna almak için TT telefon uygulamasındaki fırsatlara bakın. D&R kuponu falan varsa ₺1800-1900 denk getirebilirsiniz.

Ayrıca Vodafone, Turkcell falanda da kupon olabilir. D&R iktidara yakın kurum olduğundan, bu firmalar üzerinden de kupon veriyor olabilir.

Bu fiyata çok da alternatifi olmadığı için alınabilir ama öyle 4-5K bandındaki kulaklıklarla benzer performans bekleyen varsa çok yanaşmasın. Ayrıca bir sorun yaşarsanız satan firma da sıkıntılı. Aynı kulaklıkta bariz dip ses sorunu yaşadım ve iade almadılar şimdi THH ile uğraşacağım bir de.

Yapıştırın güzel ürün. Ürün ATK N9 PRO ile benzer, hatta aynı sayılabilir. ATK uygulaması kulaklığı ATK N9 PRO olarak görüyor. Bağlantıda ucundan incelemiştim.

Geçilir.

En güncel sürümü yüklü halen tanıyor. Açıkçası güncelleseler bile, forum olarak eski sürümü bulur paylaşırız dert değil. ATK uygulamasındaki EQ ayarları ile sesleri çok daha iyi oluyor. Ayrıca biraz Çin sitesi falan uğraştırıcı ama ATK sitesine üye olup, uygulamaya giriş yapın. Giriş yapınca topluluğun yaptığı EQ ayarlarını da kullanabiliyorsunuz.

Türk Telekom müşterisi olanlar uyguna almak için TT telefon uygulamasındaki fırsatlara bakın. D&R kuponu falan varsa ₺1800-1900 denk getirebilirsiniz.

Ayrıca Vodafone, Turkcell falanda da kupon olabilir. D&R iktidara yakın kurum olduğundan, bu firmalar üzerinden de kupon veriyor olabilir.
Bildiğiniz bir ayar var mı CS için? ATK uygulamasından ayar yapmayı düşünüyorum hocam. Araştırmadan önce sizin denediğiniz bir EQ varsa onu yapayım.

Bildiğiniz bir ayar var mı CS için? ATK uygulamasından ayar yapmayı düşünüyorum hocam. Araştırmadan önce sizin denediğiniz bir EQ varsa onu yapayım.
Hazır EQ var onu deneyebilirsin, onunla oynamıştım gayet ses kasılıyor. Onun dışında daha detaylı EQ ayarları için üyelik açıp, ATK uygulamasında girmeniz lazım. O zaman Customlar açılıyor. EQ ayarlarının adı Çince (daha çok Çinliler oturup ayar yapıyor) ama kopyalayıp çevirerek FPS veya spesifik bir oyun adı mı anlayabilirsiniz.

Ben de mesela IEM kulaklıktaki ses kartında, custom kısımları böyle öğreniyorum. Tabii uygulama kopyalamaya izin verir mi bilemedim. Telefondaki çeviri uygulaması (Google) kamera özelliği ile de çevirebilirsiniz. Popülerliğe göre de seçebilirsin. Çinliler aslında şöyle uzun süre kullanılıp, değiştirilmeyen bazı markalarda odaklanıp, tüm odağı yazılıma ayırsalar batılı firmaları her türlü tokatlarlar. Çünkü batılılar yazılımda rezalettler, çoğu batılı kulaklık kullanan oyuncular, SS Sonar uygulamasını kullanıyor ve kullanacağınız en kullanıcı dostu olmayan berbat bir arayüze ve karmaşaya sahip. Çoğu zaman biraz kullanıp, tamamen siliyorlar.

2026-07-28_19-25.webp

Yani spesifik bir EQ'dan anlamıyorum, insanlar customlarda güzel EQ'lar yapıyor.

Ses kartı uygulamasından kabaca göstereyim. Çinliler Delta Force bayağı oynuyor, ondan bolca DF EQ ayarı denk gelirsiniz. Ama ben herkesin paylaştığı kısımda 3-4 tane FPS için buldum. Ayarlayınca IEM kulaklığımda ayak seslerinin öne çıktığı ayarlar var. Bunlar ATK uygulamasında da vardır. Çinliler de genelde benzer uygulamalardan veri çekebiliyorlar. Bazısı uyumlu oluyor bazısı olmuyor.

2026-07-28_19-22_1.webp

2026-07-28_19-22.webp

Havit h2002bg sıfır ayarında kulaklık arayan varsa uyguna verebilirim neredeyse hiç kullanılmadı

Bu fiyata çok da alternatifi olmadığı için alınabilir ama öyle 4-5K bandındaki kulaklıklarla benzer performans bekleyen varsa çok yanaşmasın. Ayrıca bir sorun yaşarsanız satan firma da sıkıntılı. Aynı kulaklıkta bariz dip ses sorunu yaşadım ve iade almadılar şimdi THH ile uğraşacağım bir de.
Ne 4-5K'sı hocam Nova Pro Wireless kullanıyorum ondan iyi mikrofonu var ve ses açısından hiç sorun yaşamadım. Dip ses sorunu olmayan wireless kulaklık da yok ayrıca. Sesini bir miktar kısmanız gerekiyor gelmemesi için.

Ne 4-5K'sı hocam Nova Pro Wireless kullanıyorum ondan iyi mikrofonu var ve ses açısından hiç sorun yaşamadım. Dip ses sorunu olmayan wireless kulaklık da yok ayrıca. Sesini bir miktar kısmanız gerekiyor gelmemesi için.
Mikrofon iyi de ses olarak hiç tatmin etmedi. Cloud 3 ile benzer falan yazan bile gördüm başka konuda ondan diyorum alakası yok öyle bir beklenti olmasın. Yoksa bütçesine göre bir tık iyi ses kalitesi var öyle çok da abartılacak bir tarafı yok. Daha önce Arctis 7, Quantum 800, Cloud 3 Wireless vb. bir ton kulaklık kullandım neredeyse hiçbirinde dip ses sorunu yaşamadım normal değil yani.

Geçilir.

Ben beyaz gri olanı alacağım 2.399tl fiyat bu fiyata rakibi var mı?

Ekler

• IMG_2870.webp
    IMG_2870.webp
    104.4 KB · Hit: 10
Ben de kullanıyorum bir tane şikayetim var bence çekim alanı az eski kulaklığımla balkona çıkıyordum hiçbir bağlantı problemi yaşamıyordum bununla hiç ses alamıyorum balkonda

Geri