arda505
80+
- Reaksiyon skoru
- 169
Sen seversin mat@achardir @Tayfunns @XPCX fiyatı nasıl bilemedim de bang olufsen için bile alınırdı ya mat olmasa![]()
Alıntıyı görüntüle
İyiymiş fiyatı da mat olması bir tık kötü olmuş ama yinede alınabilir gibi geldi@achardir @Tayfunns @XPCX fiyatı nasıl bilemedim de bang olufsen için bile alınırdı ya mat olmasa
Alıntıyı görüntüle
@achardir @Tayfunns @XPCX fiyatı nasıl bilemedim de bang olufsen için bile alınırdı ya mat olmasa
Alıntıyı görüntüle
20k'sı zaten hoparlöre gidiyor. Firmanın en ucuz ürünü 10kFiyat yüksek bunun anlamsız bana kalırsa ama tasarım dizayn hoparlör güzel.
Sen seversin mat![]()
Şimdi o soru mat kaplaması sökülmez mi dadadasdada.İyiymiş fiyatı da mat olması bir tık kötü olmuş ama yinede alınabilir gibi geldi
Gayet iyi duruyorBu Mini LED monitörler için konuda doğru dürüst bir yorum göremedim. Nasıldır, alınır mı, kronik sorunu var mı vesaire; renkleri gerçekten iyi gösteriyor mu?
Keşke bu konuyu daha önce görseydim, 2K VA AOC monitör yerine kesinlikle bunu alırdım. AOC'yi tam bu lansman olarak çıktığı zamanlarda almıştım , bu fırsatı yeni fark edince insan cidden üzülüyor. Pişman oldum doğrusu
Nasip kısmet hocam takma kafaya ileride yükseltirsin daha iyileri daha uyguna gelir.Keşke bu konuyu daha önce görseydim, 2K VA AOC monitör yerine kesinlikle bunu alırdım. AOC'yi tam bu lansman olarak çıktığı zamanlarda almıştım , bu fırsatı yeni fark edince insan cidden üzülüyor. Pişman oldum doğrusu
Aoc 27" Q27G4ZR aldım sırf fiyat avantajlı diye 8900tl ye daha kutuyu açmadım iade edip bunu almalımıyım sizceNasip kısmet hocam takma kafaya ileride yükseltirsin daha iyileri daha uyguna gelir.