KingDeViL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,219
5dk önce gitti o..45K 5070Ti 1 STOK
5dk önce gitti o..45K 5070Ti 1 STOK
Biraz geç kalmış olunabilir ama ben sepette ödemeye gelmiştim hata vermeden5dk önce gitti o..
alırdım ama kaçırmışım yaa tühh bir daha düşer mi bilmem
Bu referans parametreleri ile tahmini ne kadar kazanıyorlar?Son linkler tag=anlikfirsat02-21 ve tag=yaniyoweb-21 gibi referans parametreleri içeriyor. Görün ve farkında olun diye silmedim.
Bunları siz eklemiyor olsanız bile forumda bir Amazon linki paylaşırken bu tip parametreleri temizlemeniz gerekiyor.
El ile yapamıyorum / uğraşamam diyen şu ufak scriptten yararlanabilir.
Amazon URL Temizleyici
Nedir ve ne işe yarar?
Bir Amazon linkine tıkladığınızda adres çubuğuna yerleşen takip ve referans parametrelerini tespit eden ve silerek gizliliğinizi korumayı amaçlayan bir scripttir. Ek olarak, Amazon ürün sayfalarının linklerini en kısa hali olan /dp/ASIN formatına çevirir. Sayfa yüklendikten sonra arkaplandan eklenen parametreleri de dinamik olarak takip eder ve temizler.
Örneğin bu linki -->...
- XanthiN
- Cevaplar: 25
- Forum: Web Tasarım ve Kodlama
Pc-Elektronik %1-3 - lüks ve makyaj tarzı ürünlerde % 10a yolu var.Her forumlara bot bastıkları için baya baya kazanıyorlar yaniBu referans parametreleri ile tahmini ne kadar kazanıyorlar?
görmemle bitmesi bir oldu
24 saat bot calıstırıyorlar 1 saniye icinde alıyorlar ürün eklenince sürekli ürüne istek atıp genelde ssd, telefon,ram, vb ürünler aynı fiyattan stoga girdiği icin otomatik cekiyorlarOnları elle alamazsınız, agalar bilmiyorum doğru mu yanlış mı burada link olarak vermem ama refract diye bir zımbırtı var. aylık üyelikli scalper, reseller botu. şak diye çeker sistemden ürünü, siz bunları alamazsınız, gecenin 4ünde 5inde eklemedikleri sürece unutun.