🔥İndirim 250 TL Harcamaya Toplam 1750 TL Hediye!!!! Yeni Üyelere Özel

Alyx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,265
!!DİKKAT!! SON 3 GÜN ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

N Kolay dijital bankacılık uygulamasının kampanyası yeniden aktif olmuş.

1000 tl Harcamaya 1000 tl iade kampanyasını ulaşım uygulaması kampanyası ile birleştirerek sadece 250 tl cebinizden çıkararak toplam 1750 tl hediye kazanabilirsiniz. Nasıl mı? Hemen anlatıyorum.

Seçili ulaşım uygulamalarından (aşağıdaki görselde mevcut) sanal kart oluşturduktan sonra N kolay mobil bankacılığa üye olmanız yeterli.

1000160949.webp

N kolaya üye olduktan sonra en geç 3 iş gününde 750 tl ödülünüz hesabınıza yansıyacak ve geriye kalan son şey üzerini tamamlayıp online alışveriş yapmak.

1000160947.webp

MCC kodu muhabbeti yine var. Önerim amazon, hepsiburada ya da trendyoldan alışveriş yapmanız olacak.

Not: mevcut üyeler kampanyadan faydalanamaz. Anneniz babanız kardeşiniz varsa hepsinden yararlanmaya çalışın.

Anlamayanlar için step by step guide:

Adım 1: N kolay ulaşım uygulamalarından herhangi birine kaydolun. İlk görselde geçerli ulaşım uygulamaları yazılı. Üşenmeyip okuyun. Kaydolduğunuzda zaten direkt olarak sanal kartınız oluşturuluyor başka bir şey yapmanıza gerek yok.

Adım 2: N kolay dijital bankacılığa mobil üzerinden görüntülü görüşme yaparak kaydolun.

Buradan sonra eğer 750 tl kampanyasını 31 temmuza kadar alamazsanız 1000 tl cashback için kendiniz 1000 tl yükleyip harcama yapın. 750 tl her türlü hesabınıza yüklenecek.

Eğer şanslıysanız ve 750 tl hesabınıza erken yüklenirse sadece hesaba 250 tl para gönderip 1000 tlyi o şekilde de harcayabilirsiniz.

1000 tl cashback kampanya bitiminden sonra da hesabınıza tanımlanır. Yeter ki 31 temmuza kadar harcamayı yapın.

Son düzenleme:
nkolay da staj yapıyorum daha yeni gördüm indirimi işimizde iyiyizdir

Son düzenleme:
Başlık clickbait.Bu dönemde zaten her banka üye olunca bu tarz kampanya veriyor.Başlığı düzeltmelisiniz.

Başlık clickbait.Bu dönemde zaten her banka üye olunca bu tarz kampanya veriyor.Başlığı düzeltmelisiniz.
Click baitle ne alakası var kampanya varsa vardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görüntülü görüşme ile üye olanlara diyor ancak

Son düzenleme:
nkolay da staj yapıyorum şuan bu bilgi bana gelmedi daha buraya nasıl geldi
15 temuzzda başlamış kampanya. Uygulamanın kampamyalar kısmından görebilirsin sen de

Clickbait olan ne var? Cebinden 250 tl çıkacak sadece. Hangi banka bu kadar çok promosyon veriyor onu da söyler misin? Bu daha ilk alışveriş için geçerli bir kampanya. Daha bu gibi birçok kampanyası mevcut. 2000 tl migros alışverişinde 1000 tl migros hediye çeki veriyor mesela. Ben hiçbir bankada bu kadar yüksek tutarda promosyon görmedim şahsen.

O ulaşım şehirlerinden birinde oturma veya o şehrin uygulamasına üye olmamız mı gerekiyor?

15 temuzzda başlamış kampanya. Uygulamanın kampamyalar kısmından görebilirsin sen de

Clickbait olan ne var? Cebinden 250 tl çıkacak sadece. Hangi banka bu kadar çok promosyon veriyor onu da söyler misin? Bu daha ilk alışveriş için geçerli bir kampanya. Daha bu gibi birçok kampanyası mevcut. 2000 tl migros alışverişinde 1000 tl migros hediye çeki veriyor mesela. Ben hiçbir bankada bu kadar yüksek tutarda promosyon görmedim şahsen.
Parafly 20k ya 5k tarzında veriyordu geçtiğimiz aylarda.Clickbait olan kısım ise X bankasına üye olanlara kampanya tarzında yazılması gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,037
Üyeler
200,280
Son üye
doleschallia

Geri